Cum activez o opţiune cu minute internaţionale?

Adresa opțiunii. Cum pot reactiva o opţiune recurentă?

Recuperare parolă

Setul inițial Ortel Mobile poate fi achiziționat în următoarele puncte de vânzare: chioșcuri și Internet Cafes, shopuri în aeroporturi și gări, benzinării, ca de ex. Esso supermarkete, ca de ex.

Bine de știut Adresa opțiunii și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite. Promoțional, până la 31 ianuariela Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, indiferent dacă ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția să te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming. Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție.

Imediat ce ai platformă trader de opțiuni binare o nouă cartelă SIM Ortel Mobile, un e-mail de confirmare va fi transmis către adresa de e-mail indicată de tine.

Termenul de livrare este de trei până la cinci zile lucrătoare începând din acest moment.

  1. Opțiuni de livrare
  2. Opțiuni de livrare | GLS Romania

În plus, aveți posibilitatea de a vă activa cartela preplătită Ortel Mobile la distribuitorii de specialitate selectați. Bine de știut: Pentru a împiedica abuzul, verificarea identității și activarea cartelei SIM preplătite se poate dispune numai de persoana care a înregistrat cartela SIM.

În momentul înregistrării, vă rugăm să acordați atenție neapărat să indicați toate prenumele și toate numele de familie în modul în care apar pe actul de identitate și să înregistrați corect adresa dvs.

Cum activez o opţiune cu minute internaţionale?

Vă rugăm să evitați greșelile de scriere, deoarece acestea ar putea întârzia procesul de activare sau chiar l-ar putea împiedica. Pentru verificarea identității și activare aveți nevoie de un document de identitate admis și valabil Instrucțiuni detaliate găsiți aici De ce trebuie să prezint un document de identitate la activarea cartelei mele SIM? Legiuitorul prevede, pentru protecția împotriva abuzului, ca, înainte de activarea unei cartele SIM pre-plătite, să se efectueze o verificare a identității pe baza unui document de identitate acceptat și valabil.

unde poți câștiga mulți bani acum

De ce trebuie să indic adresa mea de e-mail? Avem nevoie de adresa ta de e-mail pentru a îți putea transmite informații importante despre derularea și starea activării cartelei tale SIM.

Ce documente de identitate sunt recunoscute ca dovadă a identității la activarea cartelei SIM? Documentele de identitate utilizate trebuie să conțină anumite caracteristici holografice de siguranță, date minime cu privire la persoană și o fotografie. Nu toate documentele de identitate care se află în circulație în lume corespund acestui standard de siguranță.

În funcție de care procedură de verificare doriți să utilizați, se aplică următoarele: Pentru identificarea prin video chat Sunt admise documentele personale germane: pașapoarte și titluri de ședere Adresa opțiunii utiliza, de asemenea, documente personale și pașapoarte temporare.

În plus, sunt admise documente de identitate și pașapoarte dintr-o mulțime de alte țări.

Opțiuni de livrare

Puteți utiliza, de asemenea, documente personale și pașapoarte temporare. Informații despre documentele de identitate admise ale diferitelor țări găsiți aici. Pentru identificarea la distribuitorii de specialitate Ortel Mobile poate varia în funcție de distribuitorul de specialitate Sunt adresa opțiunii documentele personale germane și străine.

jargon opțiune insectă

De asemenea, sunt admise pașapoarte de diplomat, titluri de ședere, Visa, permise de ședere, Cartea albastră UE; dovada sosirii conform art.

Este suficient dacă indic datele din buletinul, certificatul sau permisul meu? Adresa opțiunii protecția împotriva abuzului, înainte de activarea cartelei SIM pre-plătite trebuie să aibă loc o identificare personală.

Contact Opțiuni de livrare Opţiunile de livrare sunt disponibile imediat ce aţi primit un e-mail sau un mesaj text din partea GLS cu informaţii despre expediere. Exclusiv în cazul contractelor comerciale încheiate cu persoane juridice în baza unor oferte individuale negociate, aveți posibilitatea de a selecta și influența livrarea conform dorinţelor dumneavoastră. Chiar înainte ca o expediere să fie efectiv în livrare către dumneavoastră, GLS vă adresa opțiunii o gamă variată de opţiuni de livrare. Prin intermediul unui al doilea e-mail sau mesaj text, GLS vă informează despre momentul când estimează că va ajunge comanda dumneavoastră, indicându-vă chiar un interval de livrare de trei ore.

De aceea, simpla indicare a datelor nu este suficientă. Ce posibilități am pentru a-mi activa cartela SIM pre-plătită cu un document doveditor al identității?

cumpărați bitcoin cu un card de credit

Punem la dispoziție trei proceduri gratuite: Probarea identității prin Video-Chat Probarea identității prin Post-Ident Probarea identităţii adresa opțiunii magazinul specializat Ortel Mobile Adresa opțiunii dori să îmi activez cartela SIM preplătită prin video chat. Ce am nevoie pentru aceasta?

semnale binare ale robotului

Premisa pentru activarea cartelei SIM preplătite cu video-chat: Numai persoana, care a înregistrat cartela SIM, poate utiliza video chat. Astfel, este exclusă o utilizare abuzivă.

Întrebări frecvente

Documentul de identitate valabil și admis trebuie să fie ținut la îndemână. Alternativ, puteți utiliza browser-ul dvs.

Trebuie asigurată o conexiune stabilă și rapidă la Internet. Zona înconjurătoare și fața ta trebuie să fie bine iluminate din față.

  • În plus, beneficiezi de numeroasele avantaje ale tarifelor preplată mai ieftine și nenumărate opțiuni.
  • Я отлично все понял! - Он уставил на Беккера костлявый указательный палец, и его голос загремел на всю палату.
  • Ortel Mobile - Întrebări frecvente
  • Сьюзан рассеянно подняла на нее глаза, безучастная к царившему вокруг нее безумию.
  • Bitunivers bot

Bine de știut: Video chat este disponibil zilnic 24 din Activarea cu video chat nu funcționează. Ce fac acum? Conexiunea la Internet este suficient de stabilă și rapidă? Camera ta video și microfonul funcționează?

platformă de tranzacționare în Noua Zeelandă