Manual de utilizare iPad

Atașareaîn Internet

Referințe despre atașări De ce aș utiliza atașări? Puteți utiliza atașări pentru a stoca mai multe fișiere într-un singur câmp și puteți chiar stoca mai multe tipuri de fișiere în câmpul respectiv. De exemplu, să presupunem că dețineți o bază de date cu persoane de contact pentru angajări.

Acum, puteți atașa unul sau mai multe CV-uri la înregistrarea fiecărei persoane de contact, plus o fotografie pentru fiecare.

Atașările stochează datele mai eficient. Versiunile anterioare de Access utilizau o tehnologie denumită OLE Object Linking and Embedding - Control legare și îmbinare obiect pentru a stoca imagini și documente.

În mod implicit, OLE creează un echivalent bitmap al imaginii sau documentului. Acele fișiere bitmap pot deveni foarte mari: sunt de până la 10 ori mai mari decât fișierul original. Când vizualizați o imagine sau un document din baza de date, OLE afișează imaginea bitmap, nu fișierul original. Utilizând atașări, deschideți documente și alte fișiere care nu sunt imagini în programele lor, astfel încât, din cadrul Access, puteți să căutați și să editați acele fișiere.

În contrast Access stochează fișierele atașate în formatele lor inițiale, fără imagini de suport, și nu este necesară instalarea de software suplimentar pentru a vizualiza imaginile din interiorul bazei de date.

Atașări și reguli de proiectare pentru baza de date În mod implicit, fiecare câmp dintr-o bază de date relațională conține numai un fragment de date. Atașareaîn Internet exemplu, dacă un câmp adresă ar include mai multe adrese, atașareaîn Internet lor ar fi dificilă, dacă nu imposibilă. Așadar, la prima vedere, atașările par să încalce regulile de proiectare a bazelor de date, deoarece puteți atașa mai multe fișiere - mai multe porțiuni de date - la un câmp.

Cu toate acestea, atașările nu încalcă regulile de proiectare, deoarece pe măsură ce atașați fișiere la o înregistrare, Access creează unul sau mai multe tabele de sistem și le utilizează în culise pentru normalizarea datelor.

Account Options

Nu puteți să vizualizați aceste tabele sau să lucrați cu ele. Pentru informații despre vizualizarea altor tabele de sistem, consultați articolul Ghid pentru Panoul de navigare. Pentru informații proiectarea bazelor de date, consultați articolul Noțiuni de bază despre proiectarea bazelor de date. Moduri în care se pot utiliza fișierele atașate Rețineți aceste principii generale în timp ce lucrați cu fișierele atașate: Puteți atașa fișiere numai la bazele de date pe care le creați în Access și care utilizează formatul de fișier.

Nu puteți partaja atașări între o bază de date Access. Trebuie să creați un câmp într-un tabel și să setați acel atașareaîn Internet la tipul de date Atașări. După ce setați tipul de date la Atașări, nu-l mai puteți modifica.

Aveți posibilitatea să stocați mai multe fișiere într-o singură înregistrare. De cum se află numărul bitcoin, aveți posibilitatea să stocați imagini și fișiere create cu programe de procesare de text și programe de foi de calcul.

Cum se ataşează un fişier de mari dimensiuni la solicitare

Aveți posibilitatea să atașați maximum doi gigaocteți de date dimensiunea maximă pentru o bază de date Atașareaîn Internet. Fișierele individuale nu pot să depășească dimensiunea de megaocteți. Utilizați caseta de dialog Atașări pentru a adăuga, edita și gestiona atașările.

ce se întâmplă cu localbitcoins

Aveți posibilitatea să deschideți caseta de dialog direct din câmpul de atașare dintr-un tabel făcând dublu clic pe câmp. Dacă doriți să gestionați atașările dintr-un formular sau să vizualizați atașările dintr-un raport, adăugați controlul de atașare la raport sau formular, apoi legați controlul la câmpul atașare al tabelului subiacent.

În mod implicit, atașareaîn Internet atașare redă imaginile și afișează pictograma de program care corespunde altor tipuri de fișiere. De exemplu, să presupunem că aveți o fotografie, un curriculum vitae și un desen Visio atașate la o înregistrare. Când defilați prin atașări, controlul redă imaginea și afișează pictogramele de program pentru document și desen. Când deschideți caseta de dialog Atașări dintr-un tabel sau un formular, puteți să adăugați, să eliminați, să editați și să salvați fișierele atașate.

Când deschideți caseta de dialog Atașări dintr-un raport, puteți salva fișierele atașate doar în atașareaîn Internet locație. Access va comprima fișierele atașate în afara cazului în care acele fișiere sunt de tip comprimat.

Au fost utile aceste informații?

De atașareaîn Internet, fișierele JPEG sunt comprimate de programul care le-a creat, de aceea Access nu le comprimă. Dacă programul care a fost utilizat pentru a crea fișierul atașat a fost instalat pe computerul dvs. Aveți posibilitatea să salvați fișierele atașate în locații de pe unitatea de hard disk sau din rețea. Apoi, editați atașările și asigurați-vă că sunteți de acord cu modificările înainte să le salvați în baza de date. Atașările pot fi manipulate prin programare.

Pașii din următoarele secțiuni explică modul în care se pot adăuga și gestiona atașările. Începutul paginii Adăugarea unui câmp atașare la un tabel Pentru a utiliza atașări în Access, trebuie să adăugați mai întâi un câmp atașare la cel puțin unul din atașareaîn Internet din baza dvs. Access oferă două moduri de a adăuga un câmp atașare la un tabel. Puteți adăuga câmpul în vizualizarea Foaie de date sau în vizualizarea Proiectare.

Manual de utilizare Calendar

Pașii din această secțiune explică modul în care se utilizează ambele tehnici. Adăugarea unui câmp atașare în vizualizarea Foaie de date Cu tabelul deschis în Vizualizarea foaie de date, faceți clic pe prima coloană necompletată disponibilă. Pentru a găsi o coloană atașareaîn Internet, căutați cuvintele Adăugare câmp nou în antetul coloanelor. Pe fila Foaie de date, în grupul Tip de date și formatare, faceți clic pe săgeata în atașareaîn Internet de lângă Tip de date, apoi faceți clic pe Atașare.

Access setează tipul de date pentru câmp la Atașare și plasează o pictogramă în rândul antet al câmpului. Următoarea ilustrație afișează un câmp nou Atașare. Rețineți pictograma agrafei de hârtie din rândul antet al câmpului.

În mod implicit, nu aveți posibilitatea să introduceți text în rândul antet din câmpurile Atașare. Salvați modificările. Rețineți că nu puteți efectua conversia câmpului nou la alt tip de date, dar puteți șterge câmpul dacă credeți că ați făcut o greșeală.

Adăugarea unui câmp atașare în vizualizarea Proiectare În Panoul de navigare, faceți clic dreapta pe tabelul pe care doriți să-l modificați, apoi faceți clic pe Vizualizare proiect pe meniul de comenzi rapide. În coloana Nume câmp, selectați un rând necompletat și introduceți un nume pentru câmpul Atașare.

sisteme fără indicatori în opțiuni binare

În același rând, sub Tip de date, faceți clic pe Atașare. În fila Proiectare, în grupul Vizualizări, faceți clic pe săgeata de sub butonul Vizualizare, apoi pe Vizualizare Foaie de date pentru a deschide tabelul pentru utilizare.

strategie de scară pentru opțiuni binare pe demo

Treceți la atașareaîn Internet următori. Începutul paginii Atașarea fișierelor direct la tabele După ce adăugați atașareaîn Internet câmp atașare la un tabel, puteți atașa fișierele la înregistrările din acel tabel fără a crea un formular de introducere a datelor.

De asemenea, puteți vizualiza atașările fără a utiliza un formular, dar rețineți că, atunci când vizualizați atașări direct din tabele, trebuie să faceți aceasta direct în programele care au fost utilizate pentru crearea fișierelor sau într-unul care acceptă acest tip de fișier. De exemplu, dacă deschideți un document Word atașat la un tabel, Word pornește, de asemenea, și veți vizualiza documentul din Word, nu din Access.

În acest articol

Dacă Word nu este instalat pe computerul dvs. Adăugați o atașare la un tabel Cu tabelul care conține câmpul atașare deschis în vizualizarea Foaie de date, faceți dublu clic pe atașareaîn Internet atașare. Se afișează caseta de dialog Atașări. Următoarea ilustrație prezintă caseta de dialog. Faceți clic pe Adăugare. Se afișează caseta de dialog Alegere fișier. Utilizați atașareaîn Internet Privire în pentru a răsfoi la fișierul sau fișierele pe care doriți să le adăugați la înregistrare, selectați fișierul sau fișierele, experiență de a câștiga bani pe internet faceți clic pe Deschidere.

Aveți posibilitatea să selectați mai multe fișiere de orice tip de date acceptat.

De ce aș utiliza atașări?

Pentru o listă de tipuri de date acceptate, consultați Referințe despre atașări mai jos în acest articol. În caseta de dialog Atașări, faceți clic pe OK pentru a adăuga fișierele la tabel. Access adaugă fișierele la câmp și incrementează corespunzător numărul care indică atașările.

Următoarea cifră arată un câmp cu două imagini atașate: Repetați acești pași pentru a adăuga fișierele de care aveți nevoie la câmpul curent sau la câmpurile din tabelul dvs. Deschiderea atașareaîn Internet atașate dintr-un tabel Cu tabelul deschis în vizualizarea Foaie de date, faceți dublu clic pe celulă în câmpul atașare.

Atașarea unui document la un e-mail

În caseta de dialog Atașare, faceți dublu clic pe fișierul pe care doriți să-l deschideți. Programul asociat cu fișierul pornește și deschide fișierul atașat: fișierele Excel se deschid în Excel etc.

Retele de calculatoare Cursul 01 Partea 1

Este posibil ca anumite imagini să se deschidă în Microsoft Windows Picture. Dacă doriți să faceți mai mult decât să vizualizați imaginea, puteți să faceți clic dreapta pe imagine, apoi să faceți clic pe Editare. Se va porni programul utilizat pentru crearea fișierului, dacă este instalat pe computer. Atașareaîn Internet modificărilor efectuate într-un fișier atașat Utilizați după cum este necesar programul părinte pentru a edita fișierul dvs. Salvați toate modificările și închideți programul părinte.

Rețineți că, oricând modificați un fișier atașat, modificările se salvează în folderul de elemente temporare Internet de pe unitatea dvs. Consultați notele de la finalul acestei secțiuni pentru mai multe informații despre acel folder.

Pentru a salva permanent modificările, reveniți în Access și faceți clic pe OK în caseta Atașări. Va apărea un mesaj asemănător cu următorul: Faceți clic Da pentru a salva modificările. Note: Când deschideți un fișier atașat în programul său părinte pentru editare sau vizualizare, Access plasează o copie temporară a fișierului într-un folder temporar.

Dacă modificați fișierul și salvați modificările din programul părinte, Atașareaîn Internet salvează modificările în copia temporară. Când reveniți în Access și faceți clic pe OK pentru a închide caseta de dialog Atașări, Access vă solicită din nou salvarea fișierului. Faceți clic pe Da pentru a scrie fișierul modificat în baza de date sau pe Nu pentru a lăsa fișierul neatins în baza de date.

Pentru a găsi locația folderului de fișiere temporare, urmați acești pași: Porniți Windows Internet Explorer.

Outlook primește un mesaj care are o atașare denumită "nu este acceptată calendar zondron.ro"

În meniul Instrumente, faceți clic pe Opțiuni Internet. Pe fila General, faceți clic pe Setări. Se afișează caseta de dialog Setări.

Adăugarea fișierelor atașate la un e-mail pe iPad În aplicația Mailputeți atașa poze, clipuri video, documente scanate și multe altele la un e-mail. Atașarea unui document la un e-mail Puteți atașa un document salvat la un e-mail. Apăsați în e-mail acolo unde doriți să inserați documentul, apoi apăsați de deasupra tastaturii.

Calea folderului apare în secțiunea folder Fișiere Internet temporare. Începutul paginii Utilizarea atașărilor cu formulare și rapoarte Când aveți nevoie să utilizați atașări cu un formular sau un raport, utilizați controlul atașare. Acest control redă automat fișierele imagine în timp ce parcurgeți înregistrările din baza de date.

Dacă atașați alte tipuri de fișiere, cum ar fi documente sau desene, controlul atașare afișează pictograma care corespunde tipului de fișier. De exemplu, vedeți pictograma PowerPoint atunci când atașați o prezentare, etc. Controlul permite să răsfoiți orice fișier atașat și să deschideți caseta de dialog Atașări.

proiecte de internet pentru câștiguri 2020

Dacă deschideți această casetă de dialog dintr-un formular, aveți posibilitatea să adăugați, să eliminați, să editați și să salvați atașări.