Épinglé sur Monezi Virtuale

Bot cryptohopper

Update How to Make Profit Using CryptoHopper Arbitrage Crypto BTC Bitcoin ETH Ethereum Trading Bot

Ce urmează? Liniștea înspăimântătoare Folosind șablonul Binance BTC oferit de platformă la configurarea botului, au fost efectuate zero tranzacții în decursul primelor cinci zile de la lansare.

Verdict asupra procesului de lansare a Cryptohopper

Am contactat serviciul pentru clienți și i-am rugat să verifice setările. Nu existau erori în setări, dar strategia de cumpărare oferită de șablonul implicit era prea îngustă. Asta înseamnă că botul aștepta după mai mulți indicatori să se combine pentru ca abia atunci să plaseze comanda de cumpărare.

bot cryptohopper sponsori ai câștigurilor pe internet

Nu s-a ajuns la combinații reușite în decursul primelor 5 zile, și de aceea nu s-au realizat nici tranzacții. De aceea am decis să schimb strategia de cumpărare și am înlocuit-o cu una mai slăbuță, numită Buy the Bot cryptohopper.

Ce sunt boturile de tranzacționare a criptomonedelor?

Primele poziții deschise Imediat după schimbarea strategiei de cumpărare, Cryptohopper a început să deschidă poziții și să cumpere monede. Apropo, bot cryptohopper Adventurer pe care îl folosesc în prezent poate să monitorizeze până la 50 de monede pentru detecta semnale de cumpărare, dar bot cryptohopper la început am selectat doar 29 de monede.

bot cryptohopper pictograma bitcoin

Prin urmare, am adăugat mai multe monede la lista de urmărire a botului pentru a-i oferi acestuia mai multe opțiuni de cumpărare. Iată prima poziție DOGE deschisă.

bot cryptohopper investind bani în proiecte online

Botul a mai cumpărat unele monede și, după ceva timp, a efectuat și prima comandă de încasare a profitului: Trăiește! Botul Cryptohopper a început în sfârșit să facă ceea ce trebuie să facă!

bot cryptohopper investește în bitcoin sub încredere

Primul profit După 8 zile fructuoase de muncă, sunt gata să prezint primul raport cu rezultatele. Acestea sunt toate pozițiile deschise și rezultatele lor actuale de ieșire: Iar aici pot să-ți arăt toate ordinele de încasare a profitului care au fost executate: Așa arată actualmente pozițiile mele deschise: Această captură de ecran arată toate activele disponibile din soldul meu: Ce urmează? Voi lăsa Cryptohopper să ruleze o lună întreagă pentru a vedea dacă profitul generat va acoperi costul abonamentului.

bot cryptohopper bot pentru a face bani pe internet apk

Iar apoi vreau să testez și alte strategii castiga bani fara depozit de acest serviciu. Sunt disponibile o mulțime de opțiuni interesante și pe care sunt dispus să le încerc strategii și semnale plătite.

În mod clar echipa Cryptohopper ar trebui să verifice șabloanele predefinite pe bot cryptohopper le oferă utilizatorilor, deoarece acesta este ceea ce vor folosi cel mai probabil nou-veniții la începutul călătoriei lor. În cazul meu, botul nu făcuse tranzacții în decursul primelor 5 zile și acest lucru a fost destul de frustrant. Voi pregăti următorul meu raport peste o săptămână sau două, așa că nu uita să vizitezi din nou acest blog cât de curând!

bot cryptohopper tranzacționarea opțiunilor cu un bonus