APAN CARS - Oferta Fiat Punto MY

Comerțul fiat. Infobase - cea mai buna baza gratuita B2B din Moldova

Conținutul

  care linie de tendință este mai bună există opțiuni binare

  Luni, alte surse au declarat pentru Bloomberg că PSA şi-a asigurat sprijinul celui mai important acţionar, Guvernul francez, pentru planul său de a fuziona cu Fiat Chrysler. Statul francez, care deţine o participaţie în PSA comerțul fiat BPI France, sprijină memorandumul de înţelegere, iar Consiliul de Administraţie al grupului auto ar urma să se reunească marţi, pentru a revizui condiţiile a ceea ce va fi un acord obligatoriu, susţin sursele.

  Luna trecută, unele surse au precizat că Fiat Chrysler şi PSA şi-au anunţat angajaţii că vor semna un acord de fuziune cu caracter obligatoriu în următoarele săptămâni.

  instruire despre cum să găsiți venituri suplimentare în cazul în care pe internet puteți face bani într- adevăr

  Cei doi producători auto au ca obiectiv reduceri anuale de costuri de 3,7 miliarde de euro 4,09 miliarde de dolari în urma planificatei fuziuni anunţate la finalul lunii octombrie. Entitatea combinată, cu o capitalizare bursieră de aproximativ 50 de miliarde de dolari, va avea vânzări anuale de aproape nouă milioane de vehicule, fiind al patrulea producător auto global, după Volkswagen, alianţa Renault - Nissan - Mitsubishi şi Toyota.

  tranzacționarea opțiunilor binare împotriva tendinței cum să faci bani prin schimburi