Cum se folosește indicatorul Fibonacci

Corecția Fibonacci. Strategii de Tranzacționare cu Fibonacci - Introducere

Conținutul

  Fibonacci Fan Fiecare Fibonacci au utilizarea lor respective,în funcție de nevoile necesare pentru a analiza pieței.

  Corecția Fibonacci

  De exemplu, pentru a măsura cât de mult o corecție, care a avut loc după apariția tendinței ,folosim Fibonacci. Pentru a determina ținta unui preț viitor, de obicei, vom folosi de expansiune Fibonacci.

  Corecția Fibonacci

  Pentru a măsura corecția folosind linii oblice în loc de trendline putem folosi Fibonacci Fan. Pentru a măsura corecția cu un arc sau semicerc, de obicei, folosim Fibonacci Arc si daca vom determina sau doriți să semnalați o anumită perioadă în MT4 putem folosi Fibonacci Time Zones.

  Toate Fibonacci nu trebuie să fie utilizate într-o singură diagramă, trebuie doar să utilizați Fibonacci singur este suficient pentru a analiza piața pentru că dacă utilizați prea mult instrument Fibonacci va face, de asemenea, graficul devine complicat, care face o durere de cap în analiză.

  Corecția Fibonacci

  Dintre diferitele Fibonacci pe care le-am menționat deja mai devremeFibonacci Fibonacci este Corecția Fibonacci dintre cele mai frecvent utilizat pentru a analiza pieței, în special măsurarea adâncimii corecției decât cu ajutorul lui Fibonacci Arc sau Corecția Fibonacci Fan. Ca o prezentare generală, Fibonacci este într-adevăr unic, deoarece are o mare precizie și utilizate pe scară largă de către comercianți în decizia, dar încă pentru a minimiza erorile de analiză ar trebui să fie combinate cu alte înțelegeri.

  Imaginea de mai sus este aspectul Fibonacci Fan lui Fibonacci Arc.

  Corecția Fibonacci