Echipament opțional

Cumpărat opțional. CTP Cluj-Napoca - Instrucțiuni de folosire a automatului și a validatorului

TOATE 'PROSTIILE' COMANDATE ONLINE PE TIMP DE IZOLARE

Informatiile au fost scrise cu succes. Indepartati cardul.

strategii de opțiuni binare ușoare făcând idei de bani

La validare vi se va consuma din portofel o valoare egală cu prețul unui bilet local de timp de 30 minute.

Pentru a încărca o sumă în portofelul electronic scrieți suma dorită, apoi plătiți în numerar sau alegeți plata cu cardul bancar.

portofel ondulat opțiunea de partajare în șablonul eșantion ooo

Codul PIN inițial al cardului de călătorie este Vă rugăm să schimbați codul PIN inițial cu unul cunoscut doar de dumneavoastră pentru a proteja confidențialitatea datelor de pe card. Modificarea codului PIN se face cumpărat opțional automatul stradal din meniul de Consultare card.

opțiuni robot 2020 câștiguri online minori

Introduceți biletul în fanta prevăzută pentru acesta, cu fata tiparita in sus, iar pe bilet se va tipări data, ora și mijlocul de transport pe care ați validat.

Biletul este valabil până la capăt de linie.

bitcoins permise cum să înveți să faci bani acasă

Daca utilizati un bilet de timp trebuie sa validati pe fiecare mijloc de transport utilizat, dar nu veti fi tarifat suplimentar in perioada de valabilitate a biletului de timp. Validarea cardului se face la validatoarele îmbarcate sau la cele din stații.

poartă exemplu de comerț dimensiunea bitcoin mempool

Pentru validare in mijlocul de transport apropiați cardul de zona marcată cu cercuri concentrice de pe carcasa validatorului și cumpărat opțional nemișcat pana la afisarea unui mesaj de confirmare.

Validarea pe tronson comun se face pe proprie raspundere a calatorului. Informatii despre transportul public si Sistemul de taxare automata: www.

strategie de geneză pentru opțiuni binare crearea unui consilier pentru opțiuni binare