Meet the team - Electroneum

Explorator blockchain

Conținutul

  Deținătorul a două alte afaceri digitale de succes; SiteWizard agenție digitală și Retortal planificator rețele sociale. Nick Cook Head of Operations Nick are mai mult de 20 de ani de experiență în consultanța unora dintre cele mai mari firme auto, printre care și Aston Martin, Bentley și Jaguar Land Rover.

  explorator blockchain

  Barry Last Head of Tech Development Barry este un Arhitect Soluționist experimentat care și-a petrecut ultimii 15 ani lucrând pentru unul din liderii industriei auto, un specialist cu mai multe premii. Chris Harrison Head of Blockchain Chris s-a alăturat echipei noastre în și a fost co-arhitectul blockchain-ului nostru monitorizat. Acum, el se ocupă de evoluția blockchain-ului, de integrările în schimburile de criptomonede și de aplicațiile suplimentare pentru explorator blockchain și ecosistemele terță-parte.

  explorator blockchain

  Cathy Jenkins Head of Marketing Cathy s-a alăturat echipei noastre în pentru a ne ajuta să ne stabilim rețeaua de parteneriate cu ONG-urile. De atunci, Cathy a fost numită Șefa Departamentului de Marketing, pentru a susține eforturile companiei de a dezvolta o prezență globală. Chris Norris Head of Corporate Relations Cu explorator blockchain mult de 18 ani în poziții cheie la instituții financiare globale, printre care și Merrill Lynch și Citigroup, Chris este determinat să promoveze Electroneum pe măsură ce piața financiară acceptă criptomonedele.

  explorator blockchain