Lista medicamentelor din NOMENCLATOR - ANMDMR - Nomenclatorul medicamentelor pentru uz uman

Glaxosmithkline trading

Conținutul

  ÎnGlaxoSmithKline a fost amendată în China pentru corupţie, cu 3 miliarde de yuani milioane dolari.

  reprezentant de opțiuni binare ratingul roboților de tranzacționare

  Grupul analizează deja comportamentul incorect al angajaţilor în Polonia, Emiratele Arabe Unite, Liban, Iordania, Siria şi Irak, iar acum se confruntă cu noi acuzaţii de dare glaxosmithkline trading mită, în România, transmite Reuters. Ultimele acuzaţii se referă la faptul că GSK a plătit unor medici români sute şi într-unul din cazuri mii de euro între şi pentru prescrierea medicamentelor sale, inclusiv tratamente de prostată Avodart şi Duodart glaxosmithkline trading medicamentul pentru boala Parkinson Requip, arată agenţia de presă britanică.

  Potrivit unui e-mail trimis luni conducerii companiei, o copie fiind obţinută de Reuters, medicii au fost plătiţi pentru prescrierea cu predilecţie a produselor companiei, unii dintre ei recompensaţi chiar de mai multe ori.

  unde poți investi cum se face un cont real dintr- un cont demo

  GSK a oferit de asemenea medicilor mai multe deplasări în străinătate şi i-a plătit sub acoperirea unor participări la consilii consultative, potrivit acestui email. Compania a declarat ca va examina "foarte atent" aceste acuzaţii, care acoperă o perioadă dinainte de a se angaja în decembrie să nu mai plătească medici pentru a vorbi în numele ei sau pentru glaxosmithkline trading participa la conferinţe internaţionale.

  Salutăm şi sprijinim posibilitatea ca oamenii să glaxosmithkline trading dacă au dubii", a declarat GSK într-un comunicat. Scandalul din China, care a implicat presupuse luări de mită totalizând sute de milioane de dolari, a lovit vânzările GSK în această ţară, deşi CEO-ul companiei, Andrew Witty, raportând ieri rezultatele trimestriale, a declarat că Câștig opțiuni binare din China sunt în curs de stabilizare.

  opțiune binară video opton q cum să faci o mie de dolari rapid

  Un program SEC oferă stimulente în numerar denunţătorilor pentru a raporta situaţii de malpraxis corporativ, aminteşte Reuters. Sursele citate arată că numărul mare de medicamente găsite la percheziţiile de marţi se explică prin faptul că "suspecţii practic le comandau ca şi cum ar avea pacienţi care trebuie să beneficieze de schema de tratament cu medicamentul X, acesta era foarte scump, se deconta, deci se achita din buget acel medicament firmei, iar medicul lua comisionul de la firma de medicamente prin sponsorizare, excursii, congrese sau alte modalităţi".

  strategia de opțiuni binare rsi opțiuni binare finanțe mondiale

  În realitate, menţionează sursele citate, "nu era necesar acel medicament căci nu exista pacient" aceasta fiind o altă modalitate prin care medicii fraudau sistemul, glaxosmithkline trading lângă cea cu prescrierea celor scumpe. Procurorii DNA au făcut, marţi, 61 de percheziţii Bucureşti şi judeţele Ilfov, Sibiu, Mureş, Sălaj, Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Timiş, la companii farmaceutice, distribuitori de medicamente, spitale şi clinici de oncologie, precum şi la locuinţele mai multor persoane, într-un dosar în care se fac cercetări pentru fapte de corupţie, în legătură cu înţelegeri privind prescrierea unor medicamente, cu "recompensarea" doctorilor.

  Cantităţi foarte mari de medicamente scumpe, laptopuri, calculatoare şi documente privind sejururi au fost ridicate de anchetatori în urma percheziţiilor făcute marţi, la companii farmaceutice, spitale şi clinici de oncologie, potrivit unor surse judiciare.

  câștiguri rapide ușoare cele mai fiabile și cele mai bune opțiuni binare

  Sursele citate au declarat, că printre medicamentele pentru tratamentul cancerului ridicate la percheziţii erau şi fiole care costă