- Trezeste Banii din Viata Ta!

Libertate financiara

Conținutul

  Opinii Fie că vrei sau nu, tu ești un administrator.

  opțiuni binare video amuzant

  Zilnic ești pus în situația de a lua decizii referitoare la viața ta, la timpul, talentele și corpul tău, precum și la resursele tale financiare.

  În aceste zile, supuși unei perspective consumeriste și capitaliste, suntem în pericolul de a prețui mai mult lucrurile decât persoanele, banul decât fericirea sau lumea aceasta mai mult decât cerul. Nu trebuie libertate financiara uităm că provocarea noastră este să libertate financiara în lume fără a fi contaminați de perspectiva ei.

  instruire video pentru opțiunea binară opțiunea iq

  Să fim cu picioarele pe pământ, dar cu gândul la cer. Vei putea să aprofundezi recomandările pe care le face Biblia cu privire la administrarea resurselor financiare. Un adevărat vaccin împotriva perspectivei materialiste, cartea conține sfaturi practice pe care le oferă doi profesioniști creștini care au o vastă experiență, pregătire academică și cunoștințe temeinice de specialitate.

  particularitățile centrelor de tranzacționare funcționează

  Lectura și studiul profund al cărții vor fi o binecuvântare pentru viața personală, familială și spirituală a fiecăruia. Pastorul Guillermo E. Biaggi, vicepreședinte la Conferința Generală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, este profesor de științe economice și economist, are un master în științele administrației și contabilitate și un doctorat în teologie.

  cum să faci bani pe internet pe o adresă IP

  Carlos E. Biaggi, fiul lui Guillermo, este profesor de administrație și contabilitate la Universitatea Adventistă din Orientul Mijlociu Liban și are un doctorat în afaceri.