Manual de implementare pentru educație

Înregistrarea opțiunilor

Creați înregistrări în magazin personalizate pentru a viza anumite țări Creați înregistrări în magazin personalizate pentru a viza anumite țări Cu ajutorul înregistrărilor în magazin personalizate, vă puteți personaliza înregistrarea în magazin a aplicației, astfel încât să atrageți anumite segmente de utilizatori din țările selectate.

Dacă aplicația are un public global, puteți folosi înregistrările în magazin personalizate pentru a prezenta cu exactitate funcțiile aplicației și a arăta ce are interesant în moduri relevante pentru utilizatori din diferite țări.

robot de tranzacționare preț personalizat

Puteți folosi înregistrările în magazin personalizate și special pentru campaniile de preînregistrare. Notă: înregistrările în magazin personalizate reprezintă una dintre cele două modalități prin care Play Console vă poate ajuta să oferiți experiențe diferite utilizatorilor din locații diverse.

  1. Opţiuni înregistrare imagine
  2. Pe telefonul sau tableta Android, deschideți aplicația Setări a dispozitivului Google În partea de sus, atingeți Date și personalizare.
  3. Creați înregistrări în magazin personalizate pentru a viza anumite țări - Play Console Ajutor
  4. Setarea opțiunilor de înregistrare în jurnal în Lync Online - Lync
  5. Setarea opțiunilor de înregistrare din Skype for Business - Skype for Business

Roboți binari reali a oferi înregistrarea în magazin și conținutul aplicației în funcție de preferința de limbă a înregistrarea opțiunilor sau de perechile preferință de limbă — piațăadăugați traduceri pentru înregistrarea opțiunilor. Pentru a vă ajuta să găsiți modalități creative de a folosi înregistrările în magazin personalizate, iată câteva exemple de folosire a acestora: Exemplul 1: evidențiați funcțiile pentru vorbitorii de înregistrarea opțiunilor din diverse țări Imaginați-vă că aveți o aplicație de streaming video cu un înregistrarea opțiunilor potențial mare în Statele Unite ale Americii și Singapore, două țări cu un procent ridicat de utilizatori vorbitori de engleză.

Pentru înregistrarea opțiunilor vă promova eficient înregistrarea în magazin pentru utilizatorii din ambele țări, evidențiați conținutul cum ar fi emisiunile TV și caracteristicile care atrag cei mai mulți utilizatori din fiecare țară. Iată cum puteți face acest lucru folosind înregistrarea din magazin: creați o înregistrare în magazin înregistrarea opțiunilor în engleză: deoarece Statele Unite ale Americii reprezintă piața dvs.

Includeți celebrități populare în Statele Unite în capturile de ecran și menționați modul de vizionare offline al aplicației în descriere, deoarece este o funcție populară în Statele Unite; creați o înregistrare în magazin personalizată pentru Singapore: pentru a vă promova aplicația în Singapore, creați o înregistrare în magazin personalizată care vizează utilizatorii din Singapore. Deoarece utilizatorii țintă vor fi probabil vorbitori de limba engleză, setați limba prestabilită a înregistrării în magazin personalizate la engleză en-US.

Includeți celebrități populare în Singapore în capturile de ecran și menționați redarea video 4K în descriere, deoarece este o funcție populară în Singapore. Rezultate Principala înregistrare în magazin Înregistrarea în magazin personalizată Utilizatorii de limbă engleză din Statele Unite văd înregistrarea din magazin principală cu celebrități pe care le recunosc și citesc despre modul de vizionare offline.

Setarea opțiunilor de înregistrare în jurnal în Lync Online

Utilizatorii de limbă spaniolă din Statele Unite văd cum să faci bani pe internet childm din magazin principală cu același conținut cu traduceri automate în limba spaniolă. Utilizatorii de limbă engleză din Singapore văd înregistrarea din magazin personalizată cu celebrități pe care le recunosc și citesc despre redarea video 4K.

Utilizatorii de limbă malaeză din Singapore văd înregistrarea din magazin personalizată în limba engleză, deoarece înregistrările personalizate nu includ traduceri automate.

Dacă doriți să vadă înregistrarea în magazin personalizată în malaeză, puteți adăuga o traducere.

Gestionați înregistrările audio din Activitatea de pe web și din aplicații

Exemplul 2: folosiți mai multe limbi prestabilite pentru a vă promova aplicația Imaginați-vă că aveți o aplicație pentru cărți de bucate populară în Statele Unite și în țările din America Latină, mai exact în Mexic, Argentina și Brazilia. Ca să atrageți utilizatorii cu rețete și descrieri interesante, trebuie să vă personalizați înregistrarea din magazin pentru anumite piețe.

Iată cum puteți face acest lucru folosind înregistrarea din magazin: creați o înregistrare în magazin principală în engleză: deoarece Statele Unite reprezintă piața dvs.

Setați limba spaniolă sud-americană es ca prestabilită și adăugați o traducere în portugheză braziliană pt-br. Includeți capturi de ecran și descrieri care să atragă utilizatorii din America Latină. Rezultate Principala înregistrare în magazin Înregistrarea în magazin personalizată Utilizatorii de limbă engleză din Statele Unite și din țări diferite de Mexic, Argentina și Brazilia văd înregistrarea din magazin principală.

tranzacționând cu tendința pe forturi

Utilizatorii de limbă spaniolă sud-americană din Statele Unite văd înregistrarea din magazin principală cu traduceri automate în spaniolă, deoarece nu ați adăugat o traducere pentru înregistrarea din magazin principală.

Utilizatorii de limbă spaniolă sud-americană din Mexic, Argentina și Brazilia văd înregistrarea din magazin personalizată în spaniolă, limba prestabilită a înregistrării din magazin personalizate. Utilizatorii de limbă portugheză braziliană din Mexic, Argentina și Brazilia văd înregistrarea din magazin personalizată în portugheza braziliană, pentru că ați adăugat o traducere în limba lor.

Utilizatorii de limbă engleză din Mexic, Înregistrarea opțiunilor și Brazilia văd înregistrarea din înregistrarea opțiunilor personalizată în limba spaniolă sud-americană prestabilită, deoarece înregistrările personalizate nu includ traduceri automate. Dacă doriți să vadă înregistrarea în magazin personalizată în engleză, puteți adăuga o traducere.

Setarea opțiunilor de înregistrare din Skype for Business

Regulament Puteți crea până la cinci pagini de înregistrări în magazin personalizate. Dacă ați creat deja o aplicație cu o înregistrare în magazin, înregistrarea existentă devine principală și va fi afișată utilizatorilor din țările pe care nu le vizați cu o înregistrare în magazin personalizată. Înainte de a crea prima înregistrare în magazin personalizată, iată câteva lucruri importante pe care trebuie să le știți: Ce puteți personaliza Pentru fiecare înregistrare în magazin personalizată, înregistrarea opțiunilor modifica titlul, pictograma, descrierile și elementele grafice ale aplicației.

Detaliile de contact ale aplicației, politica de confidențialitate și categoria de aplicații sunt afișate în toate versiunile înregistrării din magazin. Direcționarea în funcție de țară Puteți viza mai multe țări cu o înregistrare în magazin personalizată, dar puteți viza o singură țară cu o înregistrare în magazin personalizată odată.

Creați înregistrări în magazin personalizate pentru a viza anumite țări

De exemplu, dacă aveți o înregistrare în magazin personalizată care vizează Statele Unite și Canada, nu puteți viza Statele Unite și Canada cu alte înregistrări în magazin personalizate. Traducerile Înregistrările în magazin personalizate nu se traduc automat, deci trebuie să alegeți o limbă prestabilită atunci când le creați.

fără bonusuri de depozit opțiuni binare pentru înregistrare

Dacă nu adăugați traduceri pentru înregistrările în magazin personalizate, ele se afișează utilizatorilor din țările pe care le selectați în limba prestabilită a înregistrării în magazin personalizate. Se recomandă să adăugați traduceri pentru toate limbile vorbite în țările vizate cu o înregistrare în magazin personalizată.

ce este tranzacționarea metalelor

Dacă nu aveți deja o înregistrare în magazin principală pentru aplicație, trebuie să creați una înainte de a crea o înregistrare în magazin personalizată. Selectați Creați o înregistrare în magazin personalizată.

Efectuați o înregistrare în Reportofon pe iPhone Cu aplicația Reportofon amplasat în dosarul Utilitareputeți utiliza iPhone-ul pe post de dispozitiv de înregistrare portabil pentru a înregistra notițe personale, cursuri din sala de clasă, idei muzicale și multe altele. Puteți să efectuați reglajul fin al înregistrărilor cu instrumente de editare cum ar fi scurtarea, înlocuirea și continuarea. Înregistrați memouri vocale folosind microfonul integrat, un set de căști compatibile sau un microfon extern. Dacă opțiunea Reportofon este activată în configurările sau preferințele iCloud, înregistrările dvs.

Numele nu poate fi editat după creare. Notă: setările pentru distribuirea și testarea aplicației vă pot influența capacitatea de a selecta anumite opțiuni sau combinații de opțiuni. Notă: dacă nu adăugați traduceri, utilizatorii din țările selectate vor vedea înregistrarea în magazin în înregistrarea opțiunilor prestabilită.

Opţiuni înregistrare imagine

Dacă doriți să adăugați traduceri pentru aplicație, selectați Gestionați propriile traduceri. Sfat: accesați Elemente grafice, capturi de ecran și videoclipuri și consultați regulamentul privind conținutul pentru fiecare tip de material.

dezavantaje ale tranzacționării cu opțiuni binare

Selectați Creați. Cum putem să îmbunătățim această pagină?