Bitcoin – evoluție, tehnologie și potențial de dezvoltare - StiintaBanilor

Oficial localbitcoins

modul în care câștigă bani pensionarii

Știri despre toate criptomonedele Nici un comentariu În prima zi a lunii octombrie, LocalBitcoins, binecunoscuta platformă de schimb P2P, a introdus o schimbare de o importanță nu mică. Adică a reușit verificarea identității obligatorie pentru toți utilizatorii care intenționează să tranzacționeze BTC, cu intenția clară de a face din ce în ce mai transparente tranzacțiile care au loc în rețeaua sa.

cum să obțineți un bonus fără depunere la opțiuni

Care a fost reacția utilizatorilor? Dacă în primele șapte zile tranzacțiile au depășit pragul oficial localbitcoins 6 mii, în săptămânile următoare s-au situat în jurul valorii de Luând valoarea totală tranzacționată ca referință, scăderea oficial localbitcoins și mai accentuată, având în vedere modul în care volumul săptămânal a trecut cu peste 60 de milioane de dolari SUA sub Care sunt comenzile introduse pe LocalBitcoins? Comenzile care au fost adăugate pe platformă sunt verificarea identității utilizatorului KYC și cele referitoare la împotriva spălării de bani AML.

În practică, cei care nu finalizează procedurile preconizate pot încărca, în teorie, comenzi de cumpărare, dar nu sunt în măsură să le finalizeze, deoarece nu au o adresă Bitcoin.

castiga bani pe internet

Singura modalitate în jurul acestei restricții este verificarea identității. Problema nu apare atât de mult în țările cele mai avansate din punct de vedere tehnologic, unde cel mult poate provoca unele enervări prin introducerea unor pași suplimentari de ocolire, dar riscă să fie fatal la cei în curs de dezvoltare sau în care nu există adrese fizice precise. De ce a fost introdusă verificarea obligatorie a identității?

💰Cómo ganar dinero en LocalBitcoins 2020💰

Motivul care a determinat LocalBitcoins să introducă noutățile derivă din faptul că compania care operează platforma are sediul în Finlanda. Prin urmare, trebuie să respecte în mod necesar reglementările impuse de Uniunea Europeană privind combaterea spălării banilor, o chestiune din care verificarea obligatorie a identității utilizatorilor face parte integrantă.

Noul proces procesual riscă însă să fie indigest pentru cei care apreciază mai ales posibilitatea monedelor virtuale bucură-te de anonimat.

opțiuni binare de bună- credință

Cu toate acestea, trebuie precizat că problema nu apare în raport cu criptomonedele, ci în momentul lor schimb în uniforme fiat, pentru care totul trebuie să aibă loc cu transparență maximă, tocmai pentru a împiedica Bitcoin să se transforme într-un instrument pentru oficial localbitcoins criminală.

Pierderea confidențialității garantate a determinat oficial localbitcoins utilizatori să abandoneze LocalBitcoins, cu un impact foarte puternic asupra volumelor de tranzacționare pentru moment.

Acum rămâne să înțelegem dacă în timp această porțiune de utilizatori se oficial localbitcoins resemna la noua situație sau dacă în schimb vor persista în această atitudine, pentru platformă ar putea duce la o scădere semnificativă a profiturilor și a veniturilor.

program de opțiuni robot

Autor de știri.