Pact de opțiune

Opțiune bilaterală

Conținutul

  A A Teodor Baconschi a discutat cu omologul turc opţiunile de a ridica nivelul cooperării bilaterale Ministrul român al Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, a efectuat miercuri o vizită de lucru la Ankara, dialogul cu omologul Ahmet Davutoglu cuprinzând cooperarea bilaterală şi regională, evoluţiile în procesul de aderare a Turciei la UE şi o evaluare a scenei internaţionale a informat Ministerul român al Afacerilor Externe MAE printr-un comunicat de presă.

  opțiune bilaterală bani ușor de făcut

  Am decis să intensificăm dialogul bilateral îninclusiv în domenii-cheie, cum ar fi comerţul şi investiţiile, energia, transporturile, turismul, cultura şi urgenţele civile", a declarat opțiune bilaterală Teodor Baconschi, citat în comunicat. Vizita ministrului Baconschi la Ankara a avut loc în contextul în care Turcia este cel de-al cincilea partener economic al României şi primul în ceea ce priveşte schimburile comerciale cu state din afara UE şi din cadrul OCEMN, precizează sursa citată.

  Potrivit MAE, cu prilejul vizitei a fost reafirmat interesul pentru concretizarea proiectelor comune în sectorul energetic, ca domeniu strategic de cooperare.

  opțiune bilaterală direcția liniilor de tendință

  Cei doi miniştri au reiterat sprijinul ferm pentru concretizarea gazoductului Nabucco, ca parte a coridorului sudic. Ministrul român de Externe a reafirmat propunerea privind realizarea cablului electric submarin Constanţa - Istanbul, subliniind că acesta poate deveni un proiect important pentru regiune.

  A fost apreciată cooperarea foarte bună în domeniul transporturilor, îndeosebi al transporturilor maritime, cei doi oficiali salutând inaugurarea, în luna mai, a liniei "ro-ro" Constanţa - Istanbul şi încurajând extinderea acestei iniţiative la alte opțiune bilaterală în Turcia", se arată în comunicat.

  opțiune bilaterală opțiuni cu un depozit demo minim

  Ministrul Baconschi a reafirmat sprijinul constant al României pentru obţinerea de progrese în negocierile de aderare a Turciei la UE, apreciind eforturile făcute până în prezent, a anunţat MAE. În cadrul primirii la preşedintele Republicii Turcia, Abdullah Gul, au fost reafirmate caracterul special al relaţiei bilaterale şi pregătirile în vederea creării unui cadru de parteneriat cu valenţe strategice.

  Ministrul Baconschi a prezentat evoluţiile economice din România şi noile oportunităţi de extindere a investiţiilor turce în ţara noastră.

  opțiune bilaterală ce opțiune binară alegeți pentru un începător