Admitere la liceu - joi începe completarea fişelor cu opţiuni - Educatie - zondron.ro

Opțiune medie. Asian option - Wikipedia

opțiune cont demo de margine

Admiterea la liceu într-un alt judeţ Elevii care vor să participe la admitere într-un alt judeţ vor completa opțiune medie de înscriere în aceeaşi perioadă, 2 - 8 iulie, fie la unitatea de învăţământ de provenienţă, fie vor transmite electronic opţiunile la unitatea de învăţământ absolvită sau, doar în situaţii excepţionale, la centrul special de înscriere din judeţul în care doresc să participe.

Completarea opţiunilor pe fişa de admitere se face în ordinea preferinţelor candidaţilor, transmite MEC. Între momentul validării fişei şi repartizarea computerizată, fişele sunt centralizate în bazele de date judeţene şi de aici în baza de date naţională de la Ministerul Educaţiei. Cum se face repartizarea computerizată După verificări multiple şi corectarea erorilor semnalate are loc repartizarea computerizată.

câștigând bani pe Internet folosind Word

Algoritmul de repartizare ordonează elevii descrescător după media de admitere, repartizându-i pe rând, începând de la elevul opțiune medie cea mai opțiune medie medie. Pentru fiecare elev se caută prima opţiune de pe lista unde mai sunt locuri libere şi acesta este repartizat la acea opţiune, potrivit ghidului de admitere al ministerului.

În situaţia în care pentru anume elevi, opţiunile exprimate în fişă nu le permit să intre la niciun liceu pentru că locurile au fost deja ocupate de cei cu medie mai mare decât eielevii respectivi vor rămîne nerepartizaţi, mai informează MEC.

În cazul situaţiilor excepţionale, formularele de opţiuni pentru înscrierea la liceu se vor transmite la Centrul special de înscriere din judeţul în care absolvenţii doresc să se înscrie.

TeleŞcoala - aplicație pentru educație: Aplicaţii din cadrul Microsoft Office 365 A1 (@TVR2)

Admitere la liceu Cum se calculează media de admitere Ministerul Educaţiei explică metoda de calcul a mediei de admitere la opțiune medie. Informaţiile au fost publicate în Anexa nr.

elemente noi în câștigurile pe internet

Calculul mediei de admitere se face astfel:.