Ce sunt opțiunile binare?

Opțiune romană

Forum de ajutor Forum Schimbă limbile din Chrome și tradu paginile web Poți schimba limba pe care o folosește Chrome și îl poți seta să traducă paginile web pentru tine.

Traducere română-engleză pentru "optiune"

Tradu pagini web în Chrome Când accesezi o pagină scrisă într-o limbă opțiune romană care nu o înțelegi, poți folosi Chrome pentru a traduce pagina respectivă. Pe computer, deschide Chrome. Accesează o pagină web scrisă într-o altă limbă. În partea de sus, dă clic pe Tradu.

Ce sunt opțiunile binare?

Chrome va traduce pagina web de această dată. Nu funcționează? Este posibil să câștigați ga trading să reîncarci pagina web. Dacă tot nu funcționează, dă clic dreapta oriunde în pagină. Apoi dă clic pe Tradu în [Language].

opțiune romană

Modifică setările prestabilite pentru traducere În mod prestabilit, Chrome oferă traducerea paginilor scrise într-o limbă pe care nu o înțelegi. Important: pentru a activa sau a dezactiva sugestiile de traducere, aflați cum să gestionați limbile pe Chromebook.

opțiune romană

Solicitați o traducere sau dezactivați funcția Poți decide dacă Chrome se va opțiune romană să traducă paginile web. În dreapta sus, dă clic pe Mai multe Setări. În partea de jos, dă clic pe Avansate. Activează sau dezactivează traducerea pentru o anumită limbă Poți decide dacă Chrome se va oferi să traducă paginile web într-o anumită limbă.

Traducere "optiune" în engleză

Lângă limba pe care dorești să o folosești, dă clic pe Mai multe. Dacă limba nu este afișată, adaug-o dând clic pe Adaugă limbi. Activează sau dezactivează opțiunea Oferă traducerea paginilor în această limbă.

Schimbați limba browserului Chrome Puteți seta Chrome să afișeze toate setările și meniurile în limba pe care o doriți.

De aceea recomandăm această opțiune în foarte puține cazuri. Per questo motivo, consigliamo questa opzione solo in alcuni casi. Selectați formatul dorit și apăsați "Descarca" opțiune. Selezionare il formato desiderato e premere il "Scaricare" opzione.

Această opțiune este disponibilă numai pe computerele Windows. Important: pentru a adăuga sau a elimina limbi de conținut web pe Chromebook, aflați cum să gestionați limbile.

Singura opțiune e să ventilez canalele intern.

Folosești Mac sau Linux? Chrome se va afișa automat în limba prestabilită a sistemului de pe computer.

opțiune romană

Pe computer, deschideți Chrome. În dreapta sus, dați clic pe Mai multe Setări.

  1. ГЛАВА 44 Фил Чатрукьян, киля от злости, вернулся в лабораторию систем безопасности.
  2. Повернувшись, она увидела заместителя оперативного директора АНБ; он стоял возле «ТРАНСТЕКСТА», не сводя с нее глаз.
  3. opțiune - Traducere în italiană - exemple în română | Reverso Context

În partea de jos, dați clic pe Avansate. Lângă opțiune romană pe care doriți să o folosiți, dați clic pe Mai multe.

Dacă limba nu se afișează, adăugați-o dând clic pe Adaugă limbi. Dați clic pe Afișează Google Chrome în această limbă. Reporniți Chrome pentru a aplica modificările.

Scrie într-o limbă neacceptată Dacă vrei să scrii într-o limbă pe care computerul nu o acceptă, folosește extensia Chrome Google Instrumente pentru introducere text. Dacă folosești Windows, ar putea fi necesar să configurezi setările de limbă pentru Windows pentru a adăuga limbi est-asiatice sau alte limbi care folosesc scrieri complexe.

Linkuri conexe.

În plus, beneficiezi de numeroasele avantaje ale tarifelor preplată mai ieftine și nenumărate opțiuni. Există un tarif potrivit pentru oricine. Plată în avans Preplată înseamnă să plătești în avans. Cumperți o cartelă SIM și o  încărci cu credit.