Tipăriți un document

Opțiune tipărită

Ca măsură de precauție pentru specialiștii noștri în asistență, dată fiind situația privind virusul COVID, lucrăm cu o echipă restrânsă.

speculații de opțiuni pret satoshi

Vă mulțumim pentru răbdare, deoarece procesul poate dura mai mult decât de obicei. Pentru asistență suplimentară, consultați Centrul de ajutor.

Abonați-vă și descărcați conținut cu Google Vă puteți abona opțiune tipărită conținutul online din anumite ziare direct dintr-un browser de pe dispozitivul mobil sau de pe computer. Abonați-vă cu Google Dacă citiți conținut pentru care este nevoie de abonament, selectați Abonați-vă cu Contul Google sau Abonați-vă cu Google pentru a vă abona. Vi se poate solicita să alegeți o ofertă de abonament și să confirmați metoda de plată și adresa de facturare.

opțiuni de rețea neuronală este posibil să câștigi mult pe bitcoin

Adăugați un abonament existent la Contul Google Dacă aveți deja un abonament, dar vi se solicită să vă abonați la un produs Google, cum ar fi Știri Google, Chioșc sau Căutarea Google, selectați V-ați abonat deja?. Apoi conectați-vă cu adresa de e-mail folosită pentru a-l achiziționa.

nestiind sa faca bani telegrama vk bot

Puteți vedea opțiunea de a adăuga abonamentul în Contul Google. Aceasta vă ajută să vedeți conținutul abonamentului oriunde vă conectați la contul Google.

produse conexe

În plus, puteți adăuga versiuni digitale ale abonamentelor tipărite în Google Play sau în aplicațiile Știri Google și Chioșc. Aflați despre abonamentele digitale pentru abonații la ediția tipărită.

Date Dată şi Time Ora imprimate pe documentul dvs. Setare rapidă imprimare Opţiunea Quick Print Setup Setare rapidă tipărire vă permite să alegeţi rapid setările driverului.

Aflați cum puteți să vedeți toate abonamentele conectate în Contul meu. Abonamentele pot să includă produsele Google, serviciile externe și pe cele din Magazinul Play. Dacă nu doriți ca un abonament să apară în Contul dvs. Google, accesați Abonamente și selectați Deconectați.

Dacă nu vedeți butoanele Tipărire și Anulare, monitorul este setat la o rezoluție mică a ecranului. Reader nu este conceput pentru afișaje cu rezoluție mică rezoluția minimă recomandată este x Cu toate acestea, puteți trece peste această limitare. Procedați astfel pentru a tipări documentul: Apăsați Enter sau Return.

Acest lucru nu va anula, nici nu va modifica abonamentul dvs. Totuși, nu veți mai vedea conținut personalizat în baza abonamentului dvs. Descărcați subiecte și numere de citit când sunteți offline Dacă ați cumpărat reviste în trecut, le puteți descărca pentru a le citi offline.

Butonul Tipărire lipsește?

Deschideți aplicația Știri Google În dreapta sus, atingeți fotografia dvs. Eliminați descărcări Pentru a elimina descărcările din spațiul de stocare al dispozitivului Android, atingeți Ștergeți toate descărcările.

câștiguri reale opțiuni binare ce sunt roboții binari

Subiectele și numerele dvs. Abonamente în rezultatele căutării În rezultatele Căutării Google, este posibil opțiune tipărită vedeți conținut din abonamentele conectate.

100 intrare în opțiuni binare Recenzii despre veniturile generate de Bitcoin

Puteți să dezactivați această opțiune în Setări pentru căutare. Articole conexe.

Puteți tipări un document utilizând orice imprimantă pe care o configurați pe Mac-ul dvs. Puteți specifica și opțiunile implicite pentru imprimantă, mărimea și orientarea hârtiei pentru document. Faceți clic pe meniul pop-up Imprimantă și alegeți o imprimantă. Dacă nu apare nicio imprimantă în meniu, faceți clic pe meniul pop-up Imprimantă și alegeți Imprimante din apropiere sau Adaugă o imprimantă, apoi alegeți o imprimantă disponibilă.