Opţiuni adiţionale

Opțiunea 100. Instrucţiuni de utilizare

Conținutul

  opțiunea 100 semnalele programului pentru opțiuni

  Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.

  opțiunea 100 care promovează opțiunile binare pe internet

  Promoțional, până la 31 ianuariela Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, indiferent dacă ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția să te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming.

  Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție. Traficul național de date utilizat în Oferta Promoțională Messaging nu este tarifat pentru utilizatorii al căror APN este broadband.

  opțiunea 100 tip simplu de opțiune

  Lista de aplicații incluse poate suferi modificări, noi aplicații pot fi adăugate și anumite alte aplicații pot fi retrase. Lista completă este disponibilă pe www.

  opțiunea 100 care parv- uri sunt potrivite pentru tranzacționarea tendințelor

  Dezvoltatorii de aplicații care dețin un serviciu de mesagerie ce doresc includerea aplicației în Oferta Promoțională Messaging alături de aplicațiile existente pot opțiunea 100 Condițiile generale de acces al furnizorilor in Oferta Promoțională Messaging disponibile aici. Traficul nelimitat se alocă în fiecare zi de valabilitate opțiunea 100 opțiunii de la itn grup activării Bonusului.

  Telekom Romania Mobile are dreptul să suspende serviciile în cazul generării de trafic artificial sau a unui volum de trafic care nu putea fi realizat în condițiile unei utilizări normale a serviciilor și conform Condițiilor de utilizare a serviciilor preplătite.

  Telekom Romania Mobile își rezervă dreptul de a prelungi, modifica sau de a retrage oferta în orice moment, în situația în care consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

  opțiunea 100 în cazul în care pentru a face bani de lucru

  EXCEPTII: Apelurile internationale catre mobil efectuate spre destinatiile mentionate mai sus utilizand opțiunea 100 din tabelul urmator, cat si cele catre alte destinatii decat cele de mai sus, vor fi taxate la tariful standard international disponibil la cartela detinuta de utilizator.