Optiunea Naviga 10 - Digi Mobil Italia

Opțiunea este

Conținutul

  Cum activezi Bonusul Net Nelimitat?

  Bonusul se solicită la fiecare activare sau reactivare a opțiunii. Cum verifici daca ai activ bonusul Net Nelimitat?

  opțiunea este

  Poți folosi traficul de date din bonusul Net Nelimitat atât timp cât ai o opțiune eligibilă activă pe cont. Traficul din acest bonus se consumă înaintea traficului de date inclus în opțiunea ta de voce.

  Pentru a evita consumul de date din opțiunea ta, este necesară închiderea sesiunii de date anterior activării bonusului.

  opțiunea este

  Cat timp e valabil bonusul Net Nelimitat? Bonusul Net nelimitat e valabil de la activarea sa pana la expirarea beneficiilor optiunii elegibile pe perioada de valabilitate a opțiunii Ce mai trebuie să știi despre bonusul Net Nelimitat?

  opțiunea este

  Detalii privind oferta şi Condițiile de utilizare a serviciilor preplătite, limitări la apelabil gratuit doar din rețelele Telekom Romania opțiunea este, pe www. Beneficiile incluse în Bonusul Net Nelimitat se vor pierde la momentul expirării valabilității acestuia. Traficul de video streaming va opțiunea este latimea de banda de transfer de maxim 1,5 Mbps, ceea ce asigura o rezolutie maxima de p pentru acest tip de continut.

  opțiunea este

  Traficul de date inclus este naţional şi se consumă cu o granularitate de 10 KB. Bonusul se consumă la viteză 4G dacă ai activă o opţiune de voce eligibilă cu serviciul 4G inclus, ai setari de date broadband pe telefon și întrunești condiţiile necesare de acces 4G SIM dedicat, telefon compatibil 4G și te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.