Trimiterea cererilor

Opțiunea țintă. NEC Opțiunea D: Contractul țintă cu factura de cantități

Strategia Maverick în opțiuni binare strategii pentru opțiuni binare pe indicatori

Este opțiunea țintă suită de contracte de construcții menite să promoveze parteneriatul și colaborarea dintre părțile la un contract de construcție. Contractul de inginerie și construcții CEC este cel mai frecvent utilizat și poate fi adoptat pe proiecte care implică construcția de infrastructură sau clădiri.

Se utilizează pentru numirea unui antreprenor pentru lucrări de inginerie și construcții, inclusiv pentru orice nivel de responsabilitate în materie de proiectare.

cele mai bune platforme de tranzacționare pe opțiuni binare 2020 depozit de opțiuni binare

Opțiunea E EE: Contractul rambursabil. Opțiunea F NEC: contract de gestionare.

Incearcă pe contul demo

Acest lucru este în mod obișnuit împărțit într-o proporție prestabilită. Pentru mai multe informații, consultați: Contract de cost-țintă. O înregistrare de cantități este un document întocmit de consultantul de cost adesea un inspector al cantității care furnizează cantități măsurate specifice fiecărui proiect, identificate prin desenele și specificațiile din documentația de licitație.

bit opțiune câștigă toți banii din lume

În momentul în care proiectul este finalizat, se poate întocmi o factură de cantitate. Pentru mai multe informații, consultați: Bill of Quantities. Opțiunea D include clauze privind opțiunile de bază și secundare, orarele componentelor costurilor și datele contractelor.

câștigurile pe opțiuni ce este evaluarea roboților binari