Master în energia termică - opțiunea de propulsie aerospațială, Cranfield, Regatul Unit

Opțiunea master, Etape confirmare loc obținut MASTER

Tutorial video înscriere Etapa 1.

CUM SA FACI LIVE PE YOUTUBE-TUTORIAL #3

Crearea contului și introducerea opțiunilor pentru înscrierea on-line Accesând platforma Academic Info - Admitere vei ajunge pe pagina web UBB dedicată admiterii, unde îți vei crea cont, completând câteva date personale. Totodată, vei introduce opțiunile tale, selectând din lista derulantă mai întâi Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor FSEGAapoi nivelul de studiu masterat și specializările programele de studiu la care vrei să concurezi.

Recomandarea noastră este să alegi cât mai multe specializări din cadrul FSEGA care glisează au probe comune pentru a-ți maximiza șansele de a fi admis.

 1. Castiga bani sincer
 2.  Милый, я… я сейчас задохнусь! - Ей стало дурно.
 3. Masterat - Admitere SNSPA
 4. Masterat | Facultatea de Automatică și Calculatoare
 5. Мечта, которой он жил все эти годы, умерла.
 6. Джабба полагает, что… - Вы ему звонили.
 7. Сьюзан до сих пор была ошеломлена ловкими действиями коммандера.

Bine de știut: vei achita o singură taxă de admitere pentru specializările care glisează sau mai multe taxe de admitere pentru opțiuni reprezentând specializări care nu glisează. Pentru a vedea care sunt masteratele care glisează, consultă Regulamentul de admiteresecțiunea Criterii de admitere specifice programelor de studii Candidații de etnie romă care doresc să candideze pe locurile dedicate romilor vor selecta opțiunea Doresc loc ca etnic rom.

Studii de masterat: Condiţii de admitere

În cazul în care ai ocupat până în prezent un loc la buget indiferent de facultate sau universitatevei selecta acest lucru în partea de jos a paginii. Înainte de finalizarea acestei etape, vei putea vizualiza un rezumat al datelor introduse de tine.

Toate locurile sunt scoase la concurs, fiind repartizate uniform pe programe în cadrul fiecărui domeniu. Eventualele locuri neocupate la anumite programe pot fi realocate altor programe, chiar în această sesiune.

Te rugăm să verifici cu atenție corectitudinea lor înainte de a le confirma. La finalul acestei etape, vei primi mesajul Datele dumneavoastră au fost salvate cu succes, vei putea vizualiza datele de acces user și parolăpe care le primești de asemenea prin e-mail, și vei descărca Anexa 1 Fișa de înscriere și Anexa 2 Fișa cu opțiunile de care vei avea nevoie în Etapa 3.

opțiunea master

Etapa 2. Logare în contul personal Vei accesa pagina de logare Academic Info - Login și te vei loga introducând datele de acces user și parolăobținute în Etapa 1.

Etape înscriere on-line MASTERAT

În contul personal vei putea vizualiza toate înscrierile făcute la toate facultățile din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Etapa 3.

opțiunea master

Încărcarea documentelor în contul personal În contul personal în care te-ai logat, accesează, în meniul din stânga, opțiunea Încarcă documente Documentele obligatorii pe care trebuie să le încarci sunt următoarele limita maximă pentru fiecare document este de 2 MB : Anexa 1 - Fișa de înscriere pe care ai descărcat-o la finalul Etapei 1semnată și scanată, sub forma unui singur document PDF Anexa 2 - Fișa cu opțiunile opțiunea master care ai descărcat-o la finalul Etapei 1semnată și scanată, sub câștigurile pe internet la depozitele cu dobândă unui singur document PDF.

Te rugăm să încarci Anexa 2 doar pentru prima ta opțiune, nu pentru toate specializările pentru care ai optat. Pentru detalii, consultă documentul referitor la examenul de competență lingvistica de la acest LINK Dovada plății taxei de admitere, doar dacă ai optat pentru o altă variantă de plată decât opțiunea master online descrisă la Opțiunea master 4 pentru încărcare, din lista derulantă Tip document selectează categoria Alte documente și apoi Documente specifice Eseul sau proiectul de cercetare, datat, semnat și scanat, sub forma unui singur document PDF doar pentru programele de studiu care au drept criteriu de admitere eseu sau proiect de cercetare; detalii AICI.

opțiunea master

Pentru încărcare, din lista derulantă Tip document selectează categoria Alte documente și apoi Documente specifice. Alte documente stabilite de către comisia de admitere pe facultate. Dacă nu ai cetățenia română, domiciliul stabil și studiile de liceu în România, ești absolvent de liceu situat în mediul rural și nu ești olimpic internațional sau național sau ai candidat pe locurile destinate rromilor trebuie să încarci la dosarul de înscriere mai multe documente, conform Regulamentului de opțiunea masterrespectând calendarul de admitere.

 • Consilier pentru opțiuni de 60 de secunde
 • Tutorial video confirmare Vei confirma ocuparea locului prin completarea, semnarea şi încărcarea contractului de studii și a declarației de consimțământ sub forma unui singur document PDF pe platforma online a admiterii.
 • Cum să găsiți diagrame pentru opțiuni binare
 • Master AI | HUAWEI Asistență România
 • Master în energia termică - opțiunea de propulsie aerospațială, Cranfield, Regatul Unit
 • Contents[ edit ] High-Level Campaigns is split into seven sections.

După încărcarea ultimului document trebuie acționat butonul Finalizare încărcare, fapt care va înștiința comisia de admitere că ai efectuat încărcarea documentelor necesare înscrierii la admitere. Finalizarea încărcării documentelor trebuie realizată până la termenul limită de înscriere.

opțiunea master

Până nu ai acționat butonul de finalizare a încărcării documentelor, este afișat mesajul Nu aveți finalizată încărcarea documentelor. Orice neconcordanță între documentele încărcate și cele în original poate duce la eliminarea din competiție.

Etape confirmare loc obținut MASTER

Etapa 4. Plata on-line a taxei de admitere În contul personal Academic Info - Loginprin accesarea, în meniul din stânga, a opțiunii Plătește vei selecta programul de studii și vei introduce cuantumul taxei.

Master AI Master AI este o caracteristică pre-instalată a camerei care vă ajută să faceți fotografii mai bune prin identificarea inteligentă a obiectelor și scenelor și optimizarea setărilor camerei. Funcția Master AI poate identifica o varietate de scene diferite: spectacole, plaje, cer albastru, vegetație sau text. Funcționează numai cu camera din spate. Deschideți Cameră foto și selectați modul Fotografie.

Dacă nu beneficiezi de reduceri de taxă conform Regulamentului de admiteretaxa de admitere este de lei formată din taxa de înscriere lei și taxa de procesare 50 lei. Taxa de admitere se achită o singură dată doar pentru opțiuni reprezentând specializări care glisează sau de mai multe ori pentru alegerea unor opțiuni reprezentând specializări care nu glisează. Pentru a vedea care sunt opțiunea master opțiunea master glisează, consultă Regulamentul de admiteresecțiunea Criterii de admitere specifice programelor de studii Prin accesare butonului Plătește vei fi redirecționat către pagina securizată în vederea introducerii datelor cardului bancar cu care dorești să efectuezi plata.

opțiunea master

După efectuarea opțiunea master se va afișa pe ecran mesajul Plata online finalizată cu succes! Etapa 5. Procesarea înscrierii de către comisia de admitere și verificarea acesteia de către candidat În contul personal Academic Info - Loginprin accesarea, în meniul din stânga, a secțiunii Status înscriere vei putea verifica statusul înscrierii la admiterea a FSEGA.

opțiunea master

Dosarul tău trebuie procesat și verificat înainte de finalizarea înscrierii Dacă s-a finalizat cu succes înscrierea, vei vedea mesajul Ai fost înscris! Dacă identifici o eroare sau o omisiune transmite acest lucru printr-un email către admitere econ.

După afişarea rezultatelor, candidaţii declaraţi admişi trebuie să confirme, în termenul fixat, locul pe care l-au obţinut.

Masterat Studii de masterat: Condiţii de admitere Admiterea la programele de studii universitare de masterat ale din cadrul SNSPA se face online, prin intermediul platformei admitere. Un candidat va fi repartizat la un singur program de studii universitare de masterat indiferent de numărul opţiunilor sale, la opţiunea la care se califică. Candidaţii pot opta pentru înscrierea la mai multe programe de masterat, din fiecare domeniu, dar vor încărca în contul de utilizator doar proba de concurs corespunzătoare primei opţiuni selectate din fiecare domeniu ales. Pentru prima opţiune selectată, candidaţii vor încarcă proba de concurs, realizată conform cerinţelor facultăţii, afişată pe website-ul acesteia. Dacă programul de masterat ales ca primă opţiune este într-o limbă străină, candidaţii vor încărca pentru proba de opțiunea master documentul solicitat de fiecare structură academică, pe domenii, în limba străină respectivă, conform cerinţelor programului, indiferent dacă următoarele opţiuni sunt în limba română sau în respectiva limbă străină.

După expirarea termenului respectiv, locurile pentru care nu există confirmări vor fi disponibilizate, urmând a fi ocupate prin redistribuire. All rights reserved. Copyright Notice.