Top citite acum

Opțiunea mea

Conținutul

cum să găsești bani prin Internet fără investiții

Opţiunea mea pentru votul de duminică este PNL. Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu opțiunea mea să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale", a spus Nicuşor Dan la sediul de campanie al PNL Bucureşti. El a opțiunea mea că PNL are cel mai solid program de guvernare şi cea mai bună variantă de premier, respectiv Ludovic Orban, afirmând că acesta este de încredere, îşi ţine cuvântul, este loial, cu viziune, cu anvergură, vede mizele mari şi este preocupat de soluţii la probleme şi nu de beneficii de imagine.

câștigați bani pe internet de la 14 ani

Nicuşor Dan a afirmat că România are de absorbit "în viteză" 80 de miliarde de euro fonduri europene şi nu este timp pentru "experimente". El a invitat românii să iasă duminică la vot şi să voteze pentru opțiunea mea României şi noul Bucureşti".

Nivelul clasei politice este cel pe care îl ştim cu toţii, al întregii clase politice. Avem duminică nişte alegeri importante. În urma acestor alegeri avem o uriaşă oportunitate de dezvoltare şi de bunăstare şi în momentul acesta partidul care este cel mai pregătit să fructifice această oportunitate este PNL", a mai spus primarul general.

indicatori corecți pentru opțiunile binare

Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Detalii în secţiunea Condiții de utilizare.

concurenții care tranzacționează roboți