Defileul Aksaut kchr pe hartă. Piața de Crăciun din RusHydro

Opțiunea RusHydro. AGORA - A fost redus ratingul unor companii și bănci din Rusia

Defileul Aksaut kchr pe hartă.

Investiții

Piața de Crăciun din RusHydro Mai Odată, când iarna era aproape terminată, iar primăvara nici măcar nu se gândise să înceapă, eu și soțul meu ne-am uitat afară și am realizat că acest lucru nu va continua.

Al treilea an fără apă albă este insuportabil. Mai mult, fata este deja destul de mare, deja un an și jumătate. Opțiunea RusHydro trecută am mers foarte mult cu caiacul, așa că viața ei de camping nu este o noutate pentru ea, iar absența ocazională a părinților ei este pe deplin compensată de bunicii Opțiunea RusHydro.

Ultima, cea mai importantă întrebare rămâne - dacă există încă aceiași iubitori de apă albă care își vor duce copiii cu ei în Caucaz. Au intervievat rude și prieteni, au scris reclame pe forumuri turistice, au sunat și au bătut oriunde s-au gândit. Pentru o lungă perioadă de timp, ideea noastră s-a echilibrat în pragul imposibilității. Cineva are probleme cu vacanța, apoi copiii sunt bolnavi, apoi vor, dar până acum nimic. Dar până la urmă totul a funcționat.

Sancţiunile occidentale au deja efect: gigantul petrolier Rosneft a ce Inter RAO UES — cel mai mare producător şi distribuitor rus de electricitate — realizează în Kîrgîstan o hidrocentrală gigantică, de 1.

De ce Caucazul? Totul este simplu aici: în primul rând, aceasta este Rusia, în al doilea rând, regiunea este destul de dens populată, astfel încât să nu existe probleme cu mașina, drumurile, sălile de urgență și comunicațiile și, în al treilea rând, la începutul lunii Opțiunea RusHydro este deja vara reală aici.

Și cu toate acestea, există Opțiunea RusHydro scurte, dar interesante, turbulente, care vă permit să campați și să faceți excursii zilnice la apă. Prima tabără de bază a fost planificată pe râul Teberda, între satele Novaya Teberda și Teberda Superioară. Primul, în jurul prânzului din 2 mai, Zhenya și familia sa au ajuns la fața locului. Am găsit o poieniță frumoasă, am așezat un cort pe el, am aprins un foc și am început să așteptăm.

În a treia oră de așteptare, băieții s-au bucurat că toate produsele și kans-urile călătoreau în mașina lor. Când, mai aproape de șapte seara, grupul a ajuns în tabără din avion Anya adică euShurik, Alice și Natalieeram deja mulțumiți de disponibilitatea mâncării, de la o cină gata pregătită și ne așteptau o companie plăcută. Pentru setul complet, rămâne să aștepți doar bunicii și câinele de pe kunga.

Opțiunea RusHydro

Fără ele, ar fi fost greu pentru noi, deoarece catamaranul, echipamentul plutitor și cortul Natașei călătoreau cu ei. O mie și jumătate de kilometri de la Moscova la Teberda nu le-a fost ușor. Pietrișul foșnea sub roți, farurile tăiau toată noaptea ca un reflector, motorul se oprise și ușa se trânti de câteva ori, închizându-se.

Opțiunea RusHydro

Și a adormit. Totul era pregătit pentru cină. Bărbații au fixat catamaranele pe acoperișul unei Gazele pre-angajate și au lăsat în spa-urile și căștile. Împreună cu un grup de sprijin, am urcat pe râu. Micuța Alice cu bunicii ei a rămas să ne aștepte în tabără.

Kevin Rothrock Preşedintele Rusiei Vladimir Putin vorbeşte cu Igor Secin, şefului gigantului petrolier rus controlat de stat Rosneft, în timpul unei întâlniri în afara Moscovei pe 22 ianuarie Unul dintre aspectele principale ale retoricii politice ruse din ultimul deceniu a inclus sperietoarea din era post-sovietică.

Au promis că vor pregăti cina pentru bravii plutiști și că vor supraveghea lucrurile. Inițial, au vrut să inspecteze marea sursă a Teberdei - râul Gonachkhir pentru a face rafting Opțiunea RusHydro lungul acestuia, dar în timpul explorării au găsit câțiva copaci care blocau canalul, Opțiunea RusHydro că au început aproape de săgeată. Potrivit lui Gonachkhir, am avut doar două sute de metri, dar erau și foarte plăcute.

Panta bună, multe pietre în canal, slalom excelent. Caiacii sunt doar frumusețe. Singurul dezavantaj este că Gonachkhir traversează teritoriul rezervației naturale Teberda, iar permisiunea autorităților este necesară pentru rafting. De asemenea, au încercat să oprească grupul nostru, dar am plecat așa, jurând că, dacă începem din nou de acolo, vom aduce permisiunea.

Raftingul sub scuipa Gonachkhira cu Amanauz nu este de interes, deoarece râul se desparte în multe canale mici.

Mi s-a acordat un termen până la sfârșitul lunii noiembrie, apoi până la sfârșitul lunii decembrie, iar acum în februarie, povestea cu răscumpărarea datoriei pe împrumut în cadrul cesiunii a continuat. Cum am cumpărat o datorie de împrumut Am reușit deja să vorbesc Opțiunea RusHydro acest live la Periscope și acum este timpul să scriu un scurt articol pe site și să filmez un videoclip pentru canalul anti-credit de pe YouTube. Despre cum a început această poveste, puteți viziona videoclipul meu despre cum VTB24 mi-a oferit să îmi cumpăr datoriile și cum am vorbit în biroul VTB24 cu un angajat care lucrează cu împrumuturi cu probleme.

Cu toate acestea, cu o alegere abilă a traseului, puteți evita să trageți pisicile peste pietre. Jaful continuă până în sat. Teberda, în fața căreia râul se adună într-un canal. Mai mult, fluxul devine mai rapid, butoaiele mici și jeturile eșuează. Dacă doriți, le puteți ocoli pe toate, dar atunci ce rost are să Opțiunea RusHydro la apa albă? Până la ora șapte seara, catamaranii au ajuns în sat. Teberda de Sus, unde s-a decis să se termine raftingul.

Amurgul începea și cel puțin o jumătate de oră rămânea până la tabără. Am sunat la mașină și am ajuns acasă la timp pentru cină. Copii fericiți ne-au întâmpinat. Au aruncat cu pietre în râu timp de o jumătate de zi și au examinat animale acvatice mici.

Zhenya s-a uitat la apă, a apreciat eforturile tinerei generații și s-a plâns că râul va deveni în curând superficial. Râul a provocat o mulțime de emoții pozitive, este ușor de mers pe jos, nu există locuri criminale, așa că a doua zi au decis să o ia pe cea mai în vârstă la plimbare.

Am condus secțiunea de la podul pe care am terminat ieri, până la tabără, mai întâi noi înșine, apoi - cu Sonya. Am găsit un salvator pentru fată, o cască Opțiunea RusHydro am legat opritoarele. Chiar și paleta a fost dată. Și m-am întors spre pod. Patruzeci de minute de rafting - și ne întoarcem în tabără. Fata are o mulțime de impresii. Am luat masa în așteptarea pragului Gai, care determină obstacolele de pe acest râu.

După tradiționala siestă, jocul cu câinele și alte rușine - din nou pentru odihnă. Sonya a fost lăsată pe țărm, dar a cerut să ne întâlnească în Karachaevsk, la pragul Gai cu o mașină.

Opțiunea RusHydro

După Nizhnaya Teberda, au început din nou jafurile, care au continuat până în satul Dingirik. Râul se adună din nou într-un canal la doar de metri înainte de pragul Gai, aici trebuie să fii atent. La prag ne-am ancorat și am urcat să privim. Cameramanii noștri, Shurik și Sonya, precum și șoferul permanent Roma sunt acolo semnal comercial mult timp.

Au reușit să vadă suficient atât grupuri paralele, Opțiunea RusHydro și turme de oi și vaci, care au traversat absolut râul de-a lungul unui pod suspendat în ambele direcții. Pragul a fost bun: simplu și destul de spectaculos. Spumă, butoaie, câțiva dinți neașteptați și o ieșire curată chiar la capăt pentru o siguranță ușoară.

Am cumpărat datoria la împrumutul VTB24?

Zhenya și Ira au mers curat, de-a lungul unei traiectorii prestabilite, în timp ce Natalie și cu mine am mers de două ori, dar de ambele ori cu un telemark în penultimul butoi. Ora se apropia de seară, era timpul să ne întoarcem la bază și să ne înțelegem planurile pentru ziua următoare. Am patinat Teberda, nu era nimic mai interesant și setea de aventură ne-a împins mai departe - în plan se afla și Aksaut cu canioanele sale. Între timp, s-ar putea opri lângă cascadele locale, să te uiți la templele creștine antice din vremea Imperiului Alan sau să mergi la Observatorul Astrofizic Special din Nijni Arkhyz.

Învârtit în acest fel și altul, dar totuși a decis să opresc la Dombay, una dintre cele mai vechi tabere de bază de schi și alpinism Opțiunea RusHydro Rusia. Dombay ne-a întâmpinat cu soare și căldură. Este într-adevăr doar cincisprezece sute de metri mai sus - și zăpadă? La parter nu mi-a venit să cred deloc. Accelerație ușoară - iar versanții stâncoși ai Muntelui Musa pluteau dedesubt. La prima stație, articolele tricotate din lână se vând foarte mult, dar suntem oameni cu experiență și ne-am încălzit Opțiunea RusHydro timp.

Opțiunea RusHydro acum tragem pălării și mănuși chiar pe lift. În total, am urcat la o altitudine Opțiunea RusHydro m. Deasupra, se deschide o vedere panoramică colorată a lanțului Caucazului Mare.

Элементарно - Кислогубская приливная электростанция

Se poate observa cum izvorăsc curenții de sub capacele de zăpadă, zăpada se topește la nivelurile inferioare ale pârtiilor și printre pante întunecate dai peste urmele neîntrerupte ale schiorilor. Bine aici! Numai că nu este nimic de mâncat, trebuie să cobori.

La parter, ne așteptau o piață tradițională de suveniruri și un rând de cafenele de-a Opțiunea RusHydro străzii principale.

Opțiunea RusHydro

Într-una dintre ele ne-am așezat. Okroshka, khichiny, cartofi prăjiți, stroganoff de vită și apă caldă de la robinet - acesta este suflul civilizației.

Rusia ar putea obtine 30 mld. dolari din vanzarea unor participatii la companii de stat

Abia după ce am părăsit cafeneaua și ne-am apropiat de mașini ne-am dat seama că în tot acest timp prietenii noștri cu roți erau parcați pe panta de antrenament. Au zâmbit și au continuat.

Inițial, am vrut să ne oprim pentru a lua o comoară de geocaching pe drumul spre Aksaut, dar din cauza lipsei de timp, am decis să amânăm acest eveniment pentru călătoria de întoarcere. Există un grund de calitate relativ relativă de-a lungul Axaut.

Abia la șapte și jumătate seara ne-am oprit la parcarea dintre canioanele Osypnaya și Krasny. Amurgul cobora rapid în vale, așa că cina era deja pregătită după întuneric. În dimineața zilei de 6 iulie, Shurik, Natalie, Zhenya și Ira au luat pisicile și au condus în amonte. Am vrut să trec prin secțiunea de la Krasny Karachai la tabără. A fost suficient timp pentru asta, de asemenea, oportunități, astfel încât nimic să nu interfereze cu prima cursă de-a lungul râului.

Copiii au rămas în tabără pentru a colecta menta, a desena și a citi cărți. Opțiunea RusHydro se simțea rău dimineața, îi durea burtica, așa că s-a strâns la mama ei și a adormit Opțiunea RusHydro jumătatea ochilor în brațe. Totul era sub control.

  • Rusia ar putea obtine 30 mld. dolari din vanzarea unor participatii la companii de stat
  • AGORA - A fost redus ratingul unor companii și bănci din Rusia
  • Defileul Aksaut kchr pe hartă. Piața de Crăciun din RusHydro
  • Îndoială şi politică de clan în societatea rusă | Epoch Times România
  • Site- ul oficial localbitcoins net
  • Bitcoin cum să câștigi recenzii

Până la ora prânzului, plutitorii trebuiau să se întoarcă și, în al doilea rând, bunicul și bunica, care mergeau într-o excursie la SAO, trebuiau să ajungă pe un kunga. Am ținut un walkie-talkie pregătit și am ascultat difuzarea. Nu există nicio comunicare celulară pe Aksaut, tabăra este amplasată în spatele bordurii, așa că fără un walkie-talkie, kung-ul ar putea trece cu ușurință fără să observe.

Îndoială şi politică de clan în societatea rusă

Pe la ora două s-au auzit primele indicatoare de apel și, mt 5 pentru opțiuni binare curând, mașina mult așteptată a urcat.

Chiar atunci s-au întors catamaranii. Înainte de apus, am reușit să călărim din nou, am înlocuit-o pe Ira pe Belraft și am trecut de secțiunea inferioară de rafting cu două pisici, de la râul Roșu până atunci.

  • Castiga bani fara sa investesti nimic
  • Exemplu de forturi de opțiuni de tranzacționare

Site-ul ni s-a părut destul de simplu, sub Dva Mosta poți chiar călări copii. Puțin sub Surpriză, un șofer ne aștepta pe o Gazelă. Pe un astfel de drum, viteza catamaranului și viteza mașinii sunt aproape egale, astfel încât acea parte a drumului pe care a condus-o paralel cu noi, în căutarea unui loc unde să cadă. La întoarcere, ne-am oprit la locul de tabără Kishket și am rezervat o baie acolo pentru seara următoare, am vrut să spăl și să spăl copiii.

Actualitate

Ca urmare, Axout a fost practic studiat într-o singură zi. A rămas să mergi în zonele superioare și să verifici dacă există apă în canioanele superioare.

În general, cel mai înalt punct unde se poate ajunge este satul Rudnichny: mai multe case și un post de frontieră. Acolo drumul se termină cu totul, iar râul se transformă într-un pârâu, supradimensionat chiar și pentru caiace. Dar aproape nu exista nicio speranță că va apărea.

Am decis să o rezolvăm pe parcurs. În dimineața zilei de Opțiunea RusHydro mai, grupul plutitor s-a urcat în mașină și s-a ridicat.

Opțiunea RusHydro

Deasupra Krasny Karachay, drumul a devenit și mai rău, ocazional existau ferme, pajiști de fân și cai care pășeau liber. Gazela a urcat încet munții. Am întâlnit și taberele altor grupuri.

Opțiunea RusHydro

Unde caiac, și unde un catamaran. Copacii strângeau drumul din ce în ce mai aproape în brațe, pajiștile dispăreau treptat, dar au început să apară bolovani mușchiosi de înălțimea omului și acele mici flori delicate care cresc numai acolo unde întâlnești rar oameni.

Ne apropiam de o secțiune a canioanelor superioare. Humpback toată lumea a ieșit să exploreze și, în același timp, să-și întindă picioarele.

Defileul Aksaut kchr pe hartă. Piața de Crăciun din RusHydro

Râul nu ne-a bucurat: nu era multă apă, kat-ul se agăța adesea de fund chiar și cu o gestionare adecvată, iar în mijlocul canalului era un buștean mare.

Păcat, desigur, dar ce poți face, an de an nu este necesar. Gazela s-a întors și am început să coborâm înapoi, sub zona jafurilor, spre Roșu Karachai. Înainte de a ajunge la doi kilometri până la sat, pisicile au fost lansate.

Exista un canion slalom încă neexplorat și un rapid cu același nume.

O mașină de poliție și o ambulanță s-au ciocnit la Saratov, Rusia. Pacientul a murit

Dreapta-stânga, stânga-dreapta, "unde vâslești? Da, Aksaut este mai serios decât Teberda și mult mai mult. Dar este mai frumos și mai interesant. Pragul Cornet a adăugat o picătură la cadru, iar în Mustang, Shurik și cu mine am găsit o piatră frumoasă. Nu aș schimba apă albă cu nimic.

Cum am cumpărat o datorie de împrumut

Aici puteți simți coerența echipajului, Opțiunea RusHydro umărul unui coechipier. Și știi sigur că în orice împrejurări vor ajuta. Când, mai aproape de Opțiunea RusHydro, am ancorat la o poieniță familiară, au început să-și facă griji pentru noi. Dar ce poți face - pe măsură ce râul poartă, așa că mergem. Toată lumea era obosită, dar fericită, Opțiunea RusHydro un prânz cald și așteptarea unei băi timpurii au pictat în sfârșit lumea în roz.

La centrul turistic Kishket, par să fi uitat de noi. A trebuit să aștept până când baia de aburi era liberă să stea, să aburească, să bea ceai și, după ce m-am clătit într-un duș rece, mă întorc în tabără.

Dimineața a devenit clar că starea lui Alice nu s-a îmbunătățit, iar Ksenia s-a îmbolnăvit de aceleași simptome.