Binance Liquid Swap

Opțiunea swap

Bucurați-vă de comisioane mici pentru tranzacții mari cu spread-uri restrânse Creare fond simplă Adăugați token-uri în fond pentru a deveni un market maker Câștigați comisioane Câștigați dobânzi și o parte din comisioanele de tranzacție pentru creare fond Întrebări frecvente 1.

Care este diferența dintre Binance Liquid Swap și alte funcții de tranzacționare? Binance Liquid Swap se bazează pe un fond de lichidități. Există două token-uri în fiecare grup, iar cantitatea relativă de token-uri determină prețul acestora și poate fi întotdeauna tranzacționată atât timp cât există token-uri corespunzătoare în grup.

optiuni binare moldova

Binance Liquid Swap oferă prețuri mai stabile și comisioane mai mici pentru tranzacții mari. Cum asigur lichidități pentru Binance Liquid Swap? Când le pot răscumpăra? Selectați un fond de perechi de tranzacționare lichide și depuneți o sumă garanție în fond. Sistemul va converti suma în două token-uri în funcție de raportul de preț curent de tranzacționare al perechilor din fond și va alimenta fondul cu lichidități în anumite cote.

97% posedat - un documentar despre adevărul economic

După staking, cota de fond poate fi răscumpărată oricând, iar cota de fond răscumpărată va fi salvată. Care este sursa de venit pentru Binance Liquid Swap?

Capitalul investit este asigurat? Token-urile staked primesc o parte din venitul derivat din comisionul de tranzacție din fond. În același timp, token-urile staked vor primi dobânzi din economii flexibile Se aplică dacă este disponibil un produs de economii flexibile corespunzător.

Dar când prețul unui token fluctuează foarte mult în piață, deținătorul cotelor din fond nu poate obține aceeași valoare a profitului, prin urmare, staking-ul nu este o operațiune fără riscuri și nu garantează recuperarea capitalului investit.

Cum se calculează dobânda de economisire flexibilă a token-ului dintr-un fond de lichidități? Dacă un opțiunea swap nu are un produs de economisire flexibil corespunzător, nu opțiunea swap venituri din economii flexibile.

  • Ooo tranzacționare fitilelor
  • De unde vin ghilimelele pentru opțiunile binare
  • Profitul care nu depășește rata de swap relevantă plus de puncte de bază nu trebuie considerat nerezonabil.
  • Tranzactii swap - Tradeville
  • Swap-Satz - Traducere în română - exemple în germană | Reverso Context
  • Face bani pe internet jimdo

Cum să răscumpărați acțiunile din Binance Liquid Swap? După ce ați adăugat un token în fond pentru a obține o cotă, aceasta poate fi răscumpărată în același fond de token-uri.

cum să deschizi o școală comercială

Această acțiune poate fi făcută atât în ceea ce privește token-urile proporționale cât și un singur token, la alegere. Atunci când se retrage un singur token, se va percepe un comision de tranzacție, care va fi dedus din valoarea disponibilă pentru răscumpărare, ca urmare a necesității de a tranzacționa acea moneda împotriva unui alt token din fond proporțional cu token-ul răscumpărat. Care este cota obținută după adăugarea de lichidități și proporția, compoziția și valoarea aferente?

opțiuni binomo opțiuni binare de investiții

După ce token-ul lichid este adăugat în pool adică o depunere de activesistemul va calcula cota token-ului în pool pe baza valorii ipotecii. Așadar, cota dvs. Vă rugăm să rețineți că fiecare tranzacție, ipotecă și răscumpărare efectuată de către oricare utilizator va afecta cota din fond, prețul, compoziția și valoarea fondului.

geniile comerțului cu opțiuni

În consecință, proporția, compoziția și valoarea cotei dvs. Cum se calculează prețul de cost și profitul ipotecii?

AT-200 Programmer

De fiecare dată când adăugați token-uri în fond, sistemul calculează prețul de cost al cotei din fond pe baza cotei achiziționate și a valorii cotei la acel moment. Venitul este calculat atunci opțiunea swap vă răscumpărați cota. Cum se calculează rata de rentabilitate anualizată de 7 zile?

face bani online ghici moneda

Sistemul folosește modificarea valorii cotelor din ultimele 7 zile pentru a calcula ratele de rentabilitate anualizate ale acționarilor, adică ale furnizorilor de lichidități utilizatori de ipoteci.

Această rată de rentabilitate include rentabilitatea economiilor flexibile ale activelor fondului. Rata de rentabilitate nu include taxele percepute atunci când un utilizator își răscumpără cotele.

diferența dintre opțiunea turbo și cea binară

Vedeți mai multe.