Cartela Vodafone: Reîncărcare, valabilitate și extraopțiuni | Vodafone

Opțiuni 3

Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire.

opțiuni 3 tranzacționare triunghi formă

Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite. Promoțional, până la 31 ianuariela Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, indiferent dacă ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția să te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming.

Optiunea poate fi activata de cate ori doresti. Optiunea este eligibila pentru Bonusul GigaDay. Dacă alegi Opțiunea T3, vei avea acces la bonusul GigaDay cu Stream ON si Social Data Pack, atunci când reîncarci la timp astfel încât activarea sau reactivarea opțiunii de 3 euro credit să se facă în continuarea opțiunii active pe contul tău, fară pauză între ele. După activarea opțiunii, aceasta se reactivează automat peste 30 zile pentru 3 Euro credit, chiar dacă ești în perioada de grație. Dacă nu ai suficient credit în cont, reactivarea se amână până reîncarci și acumulezi minim 3 Euro credit.

Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție. Traficul național de date utilizat în Oferta Promoțională Messaging nu este tarifat pentru utilizatorii al căror APN este broadband.

opțiuni 3 Vreau să trăiesc din tranzacționare

Lista de aplicații incluse poate suferi modificări, noi aplicații robot de tranzacționare metastok fi adăugate și anumite alte aplicații pot fi retrase. Lista completă este disponibilă pe www. Dezvoltatorii de aplicații care dețin un serviciu de mesagerie ce doresc includerea aplicației în Oferta Promoțională Messaging alături de aplicațiile existente pot accesa Condițiile generale de acces al furnizorilor in Oferta Promoțională Messaging disponibile aici.

Şcoală şi sănătate - Salvarea învăţământului românesc (P1)

Traficul nelimitat se alocă în fiecare zi de valabilitate a opțiunii de la momentul activării Bonusului. Telekom Romania Mobile are dreptul să suspende serviciile în cazul generării de trafic artificial sau a unui volum de trafic care nu putea fi realizat în condițiile unei utilizări normale a serviciilor și conform Condițiilor de utilizare a serviciilor preplătite.

Telekom Romania Mobile opțiuni 3 rezervă dreptul de a prelungi, modifica sau de a retrage oferta în orice moment, în situația în care consideră necesar sau în cazul în care intervin circumstanțe independente de voința sa.

opțiuni 3 video platformă de investiții

Opțiuni 3 Apelurile internationale catre mobil efectuate spre destinatiile mentionate mai sus utilizand prefixele din tabelul urmator, cat si cele catre alte destinatii decat cele de mai sus, vor fi taxate la tariful standard international disponibil la cartela detinuta de utilizator.