Cum verific optiunile active pe contul meu prepay, din Self Care? | Orange Help

Opțiuni active

linie de tendință de filtrare liniară deschideți un cont demo binar

Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.

Promoțional, până la 31 ianuariela Cartela Telekom comunici gratuit prin SMS și MMS în rețelele mobile Telekom Romania, indiferent dacă ai o opțiune activă sau credit disponibil, cu condiția să te afli în perioada de valabilitate a cartelei si sa nu ai pe cont o oferta cu roaming.

caracteristicile investiției în criptă roboți binari populari

Traficul pentru apeluri VoIP nu este inclus în promoție. Traficul național de date utilizat în Oferta Promoțională Messaging nu este tarifat pentru utilizatorii al căror APN este broadband.

Cum pot activa sau dezactiva o opţiune Prepay?

Lista de aplicații incluse poate suferi modificări, noi aplicații pot fi adăugate și anumite alte aplicații pot fi retrase. Lista completă este disponibilă pe www.

Rata de la Satoshi la Bitcoin câștigați bani vizionând videoclipuri 2020 100

Dezvoltatorii de aplicații care dețin un serviciu de mesagerie ce doresc includerea aplicației în Oferta Promoțională Messaging alături de aplicațiile existente pot accesa Condițiile generale de acces al furnizorilor in Oferta Promoțională Messaging disponibile opțiuni active.

Traficul nelimitat se alocă în fiecare zi de valabilitate a opțiunii de la momentul activării Bonusului.

teoria asupra opțiunilor binare tranzacționarea mitului sau realității robotului

Telekom Romania Mobile are dreptul să suspende serviciile în cazul generării de trafic artificial sau a unui volum de trafic care nu putea fi realizat în condițiile unei utilizări normale a serviciilor și conform Condițiilor de utilizare a serviciilor preplătite.

Telekom Romania Mobile își rezervă dreptul de a prelungi, modifica sau de a retrage oferta în orice moment, în situația în care consideră necesar sau opțiuni active cazul în care intervin circumstanțe independente de voința opțiuni active. EXCEPTII: Apelurile internationale catre mobil efectuate spre destinatiile mentionate mai sus utilizand prefixele din tabelul urmator, cat si cele catre alte destinatii decat cele de mai sus, vor fi taxate la tariful standard international disponibil la cartela detinuta de utilizator.

recenzii de câștiguri generate de bitcoin la domiciliu cele mai bune active pentru opțiuni binare