the Bellamy apartment 2 (Olanda Vlissingen) - zondron.ro

Opțiuni bellamy, BELLAMY in Muntii Sureanu

Conținutul

  Trebuie să câștig mulți bani

  Pensiunea se numeste BELLAMY, are 4 stele, va spun sincer ca nu credeam ca la m se poate gasi o pensiune de 4 stele, cu camere mari, calduroase si foarte curate, ron camera pe noapte cu restaurant foarte bun va recomand o ciorba radauteana excelenta, costa 10 roncu preparate de tot felul, de la porc, pui, vita, pastrav Cat despre cei de acolo, oameni tineri foarte amabili, bucatarese deosebite, ospatarul Alin un tip receptiv si cu bun simt, au orbitat in jurul nostru, facandu-ne sa ne simtim bine, sa nu ne lipseasca nimic!

  Am fost si la jacuzzi si sauna Sa nu uit si ospatarul de la Apreski din zona partiilor care ne-a servit cu ce am dorit de la bar, ne-a vazut prin zona si ne-a invitat inauntru in cladirea Apreski neaparat de vazut interiorul In concluzie, a fost o iesire de 2 zile pe cinste, a tinut si vremea chiar daca opțiuni bellamy fost sfarsit de octombrie.

  cum se folosește fluxul de opțiuni binare

  Nu ezitati opțiuni bellamy va abateti din soseaua Transalpina, de pe barajul lacului Oasa, nu coborati spre Sebes, faceti stanga pe linga lac, treceti de manastirea Oasa, apoi dupa 5 km faceti dreapta, in Luncile Prigoanei treceti pe podul de beton spre Domeniile schiabile, sunt indicatoare, vreo 20 km de la opțiuni bellamy pana la pensiunea Bellamy.

  Merita sa va planuiti o oprire de o noapte aici, aveti de vazut peisaje extraordinare, va veti aminti cu placere de ele, oricum peste scurt timp in zona se vor deschide alte hoteluri, pensiuni.

  opțiuni Demark

  Drumul este destul de bun, nu e asfaltat acum, dar e bun, nu sunt bolovani este accesibil pentru toate marcile de autoturisme!