AGGREGATE (funcția AGGREGATE) - Asistență Office

Opțiuni imbricate. Manual de utilizare iTunes

Pagina Depistare subiect Pentru a accesa o pagină de depistare, selectaţi Căutare, apoi Depistare şi alegeţi tipul de depistare dorit, din meniul superior.

opțiuni imbricate

Urmează o pagină exemplificatoare. Pagina efectivă va diferi în funcţie de tipul de depistare selectat categorii, foldere de înregistrări sau conţinut şi înregistrări şi de câmpurile de metadate utilizate la sediul dvs. Meniurile Criterii sunt utilizate pentru a selecta câmpuri de utilizat în interogare.

opțiuni imbricate

După ce este selectat pentru utilizare un câmp, sunt disponibile meniuri suplimentare pentru a restrânge mai mult criteriile. La depistarea conţinutului şi înregistrărilor, este afişat butonul Actualizare sortare câmpuri.

Crearea, ștergerea și utilizarea listelor de redare inteligente în iTunes pe PC Puteți crea o listă de redare inteligentă care să organizeze automat melodii și alte conținuturi multimedia în liste de redare pe baza criteriilor specificate de dvs.

Se va deschide un dialog în care utilizatorul poate selecta mai multe câmpuri de utilizat pentru sortare. Pentru fiecare câmp selectat şi mutat în caseta Câmpuri căutare, apare o casetă de validare sub secţiunea de opțiuni imbricate.

AGGREGATE (funcția AGGREGATE)

Bifaţi caseta de validare pentru a restrânge şi mai mult rezultatele dacă sortarea pentru câmpul respectiv trebuie să fie în ordine crescătoare. Dacă nu se bifează caseta, ordinea de sortare este descrescătoare.

Pentru a depista elemente de conţinut ce trebuie examinate, indicaţi data până la care trebuie efectuată examinarea, în caseta Necesită examinare de către.

opțiuni imbricate

Dacă programul de retenţie are foldere imbricate sau categorii de retenţie cu perioade de examinare ce diferă de folderele de înregistrări fiu, bifaţi caseta Verificare dată examinare părinte pentru a vă asigura că depistarea va include în căutare toate datele opțiuni imbricate examinare.

Utilizaţi câmpurile Acţiune scadentă pentru a depista elemente de conţinut scadente pentru procesarea unei anumite acţiuni de dispunere la o anumită dată.

 • Cum să câștigi bani pe un nou site web
 • Cum să faci bani rapid în hi- dei
 • Investiția în opțiuni binare este cea mai fiabilă

Utilizaţi câmpul Stare îngheţare, pentru a limita depistarea la conţinut care este îngheţat, ne-îngheţat sau în ambele stări. Dacă depistaţi elemente îngheţate, rezultatele depistării vor conţine elemente îngheţate şi cele ce moştenesc starea de îngheţare de la părintele lor.

BMW ISTA P How To Program And Code Modules Walkthrough in Depth Guide

Dacă însă categoria căreia îi aparţine elementul are o dispunere goală, elementul îngheţat nu va apărea în rezultatele depistării. Dacă doriţi ca rezultatele depistării să includă doar elemente care sunt ele însele îngheţate, dar nu şi elemente ce au o stare îngheţată moştenită, utilizaţi câmpul Este îngheţat.

Groupe à examiner. Utiliser de façon répétitive pour les groupes imbriqués. Grupul de cercetat. Utilizați repetat pentru grupuri imbricate.

Faceţi clic pe Căutare fără a introduce niciun criteriu, pentru a returna toate elementele din obiectul selectat folder, program de retenţie etc.

Elementele afişate în pagina cu rezultate sunt opțiuni imbricate pe care utilizatorul este autorizat să le acceseze.

opțiuni imbricate

Se pot utiliza operatori booleeni pentru a combina câmpuri. Faceţi clic pe simbolul de inserare semnul plus pentru a accesa un meniu cu operatori booleeni. Faceţi clic pe simbolul de eliminare un 'x' pentru a goli selecţiile anterioare.

 • Ghid pentru a face bani online
 • Opțiuni de tranzacționare la formarea forturilor
 • Câștigă bitcoin cu retragere instantanee de bani

Operatorii de căutare cu caractere de înlocuire suplimentare, cum ar fi Corespunde cu şi Sub-şir, vă permit o mai mare flexibilitate în depistare. Definiţie criterii.

 1. Tutoriale video cu opțiuni binare
 2. În meniul Tabel, poziţionaţi pe Inserare, apoi faceţi clic pe o opţiune.
 3. Câștigați o mulțime de bitcoin și rapid
 4. pagina Depistare subiect
 5. În documente de aranjare în paginăobiectele pe care le adăugați la o pagină sunt întotdeauna ancorate într-un anumit loc oriunde le poziționați pe pagină.
 6. Cum fac opțiuni imbricate pentru pluginurile din jQuery