Programe similare

Opțiuni mari

Conținutul

  Peste 8.

  volume de tranzacționare

  Numărul insuficient de opțiuni completate de unii candidați și faptul că la completarea fișelor de înscriere părinții s-au orientat după broșurile cu medii de anul trecut, în condițiile în care anul acesta mediile au fost mai mari, acestea ar fi cauzele situației actuale, a explicat ministrul Educației, Monica Anisie, pentru Edupedu.

  Cei mai mulţi elevi aflați în această situație sunt în Bucureşti şi în opțiuni mari Braşov, Cluj, Prahova, Sibiu şi Neamţ, potrivit rezultatelor publicate  de Ministerul Educaţiei.

  101 secrete de tranzacționare a opțiunilor Truster K.

  Primul pe lista candidaţilor nerepartizaţi este un elev din Giurgiu care are media 10 opțiuni mari absolvirea claselor V-VIII şi care are media generală de admitere 9, Acesta a candidat la licee din Bucureşti, dar nu a fost repartizat. Pe medie, numărul de opțiuni completate de candidați a fost de 16, iar anul acesta este cel mai mare număr de opțiuni completate de candidați din ultimii 5 ani, aproape 2 milioane. Inspectoratele școlare sunt obligate de regulamentele pentru admitere să publice broșurile cu mediile de intrare la liceu în fiecare an.

  opțiuni în Excel

  Este o procedură standard și aceste broșuri pot fi folosite orientativ, fiind singurele instrumente oferite de școală pentru orientarea elevilor care vor să se înscrie pentru admiterea la liceu. În această etapă au fost Mediile de la Evaluarea Naţională au fost cele mai bune din ultimii 5 anipotrivit analizei Edupedu.

  De asemenea, mediile de la clasă ale elevilor, cele din anii de gimnaziu, au fost în general mai mari decât cele de la Evaluarea Naţională.

  nivelurile Fibonacci în opțiuni binare

  Foto: ID ©  Racorn     Dreamstime.