1.a Difuzați pe Google podcastul găzduit

Opțiuni podcast

cum să faci un computer să câștigi bani indicator de retragere pentru opțiuni binare

Citiți acest ghid pentru a verifica dacă furnizorul de servicii de găzduire vă aduce deja pe Google și cum vă puteți personaliza setările pentru performanțe puțin mai bune.

Informații de bază În culise, fiecare podcast este descris de un feed RSS. Un feed RSS este un fișier text care oferă detalii importante despre un podcast, inclusiv opțiuni podcast și descrierea acestuia, numele episoadelor, locațiile fișierelor audio și multe altele, folosind un format foarte structurat.

Acest fișier este postat la o adresă URL publică, la fel ca într-o pagină web.

Ștergerea episoadelor podcast

Google găsește și citește feedurile RSS pentru a afla despre podcasturi și a le pune la dispoziție pe platformele Podcasturi Google. RSS este un format standard pe care îl înțeleg toate playerele și platformele de podcasturi.

cum să câștigi mulți bani în rechinul hangri câștigurile pe internet și tipurile sale

Este posibil ca furnizorul dvs. Cu toate acestea, este posibil ca unele dintre aceste valori să trebuiască ajustate pentru o performanță mai bună sau pentru a vă înregistra pentru servicii suplimentare pe Google. Iată un exemplu foarte simplu de feed RSS. Are doar două emisiuni.

alege robot de tranzacționare lucrează fără să pleci de acasă

Iată un exemplu mult mai complex de feed RSS   podcastul Google Talkscu multe emisiuni și descrieri foarte lungi. Arată complex, dar este practic același lucru, cu mult mai multe intrări și cu ceva mai multe detalii.

Redă episoadele în ordine sau redă cel mai nou episod primul Unele podcasturi relatează o poveste, cea mai bună experiență fiind atunci când începi cu primul episod. Pentru alte podcasturi, ai putea dori să începi să asculți cel mai recent episod. Iată cum poți controla ordinea de redare a episoadelor: Accesează pagina cu informațiile podcastului. Atinge sau fă clic pe butonul Mai multeapoi atinge sau fă clic pe Configurări. De asemenea, poți configura redarea să fie continuă.

Optimizați podcastul pentru Google Dacă folosiți un furnizor de servicii de găzduire pentru podcasturi, este posibil ca podcastul dvs.

Căutați numele podcastului pe Google.

The psychology of self-motivation - Scott Geller - TEDxVirginiaTech

Dacă podcastul apare cu opțiunea de redare a episoadelor în browser, furnizorul de podcasturi opțiuni podcast creat feedul, iar restul paginii vă va arăta cum să îl optimizați. Dacă podcastul nu apare pe Google, contactați furnizorul și întrebați-l de ce.

informatori pentru opțiuni bumerang de bani pe opțiuni binare

Iată un rezumat al pașilor următori. Aceasta este adresa URL a feedului care definește podcastul dvs. Verificați dacă feedul RSS și pagina de pornire indică unul spre celălalt; Acest lucru ajută Google să obțină mai multe informații despre podcastul dvs.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? Traduceți descrierea înapoi în engleză Statele Unite ale Americii Traduceți Podcast app by myTuner - Podcasts for Android provides you with the ultimate mobile experience when listening to Podcasts for Android! You can easily find the best podcasts opțiuni podcast on its tailored algorithm, presented in a modern, beautiful and easy to use interface. No matter if you are a recent podcast user or a podcast addict that uses all the advanced features, you will have all that you need in just one podcasts app for Android. With a huge variety of podcast categories, top podcasts by country, trending episodes or episodes by language among many other options to choose fromyou will be able to stream or download your favorite podcasts for android free, anywhere and anytime!

Înregistrați podcastul cu Podcasts Manager. Podcasts Manager este un instrument Google gratuit care vă ajută să vedeți datele ascultătorilor.

cum să ștergeți un site web despre venituri în ce programe puteți face bani

Oferă diagrame care arată când au redat utilizatorii episoadele, părțile din episoade pe care le-au ascultat și ce termeni de căutare au dus la podcastul dvs. Asigurați-vă că feedul și pagina de pornire indică unul spre celălalt.

Asocierea unei pagini de pornire cu podcastul dvs.

care sunt opțiunile și cum să le tranzacționați opțiuni binare d1