Scurt ghid pentru înțelegerea produselor din Platforma Google Maps – hărți

Opțiuni statice

După ce cadrul dorit este afişat, apăsaţi 1.

opțiuni statice

Previzualizaţi filmul. Pentru a previzualiza copia, evidenţiaţi Previzualizare şi apăsaţi J pentru a întrerupe previzualizarea şi a reveni la meniul opţiunilor de salvare, apăsaţi 1.

The very best of Hubble in 4K Ultra HD NASA ESA beautiful space music

Pentru a renunţa la copia curentă şi a selecta un nou punct de pornire sau de oprire, conform opțiuni statice de mai sus, evidenţiaţi Anulare şi apăsaţi J; pentru a salva copia, treceţi la pasul 9. Salvaţi copia.

opțiuni statice

Evidenţiaţi Salvare ca fişier nou şi apăsaţi J pentru a salva copia într-un fişier nou. Pentru a opțiuni statice fişierul filmului original cu copia editată, evidenţiaţi Suprascriere fişier existent şi apăsaţi J. Decuparea filmelor Filmele trebuie să aibă o lungime de cel puţin două secunde.

opțiuni statice

Copia nu va fi salvată dacă nu este suficient spaţiu disponibil pe cardul de memorie. Copiile au aceeaşi oră şi dată de creare ca şi originalul.

opțiuni statice

Pentru a îndepărta numai segmentul de sfârşit, selectaţi Punct op. Meniul retuşare Filmele pot fi editate, de asemenea, utilizând opţiunea Decupare film din meniul retuşare 0 Decupare film.

opțiuni statice

Salvarea cadrelor selectate Pentru a salva o copie a unui cadru selectat ca imagine statică JPEG: Întrerupeţi filmul la cadrul dorit. Întrerupeţi filmul la cadrul pe care intenţionaţi să-l copiaţi.

opțiuni statice

Alegeţi Salvare cadru curent. Imaginea va fi înregistrată la dimensiunile selectate pentru Dim. Imaginilor statice JPEG din filme le lipsesc unele categorii de informaţii privind fotografia 0 Informaţii fotografie.

Astfel, consumatorii vor confirma prin autentificarea strictă tranzacţiile online cu cardul pe site-uri din spaţiul economic european.