Opțiuni video

cum să schimbi bitcoins pentru bani opțiunea de risc

Sfat:   De asemenea, puteți seta volumul utilizând glisorul volum de pe bara de control redare. Ascunderea unui fișier video când nu se redă În timpul livrării prezentării, aveți posibilitatea să ascundeți fișierul video până când sunteți gata să îl redați.

Cu toate acestea, ar trebui să creați o animație automată sau o animație declanșată care să inițieze redarea; în caz contrar, nu veți vedea niciodată fișierul redându-se în timpul expunerii de diapozitive.

Pentru mai multe informații despre crearea unei animații automate sau declanșate, consultați animarea textului sau a obiectelor.

unde pot cumpăra Bitcoin fără comision ce este un cont demo în tranzacționare

Sub Instrumente video, pe fila Redare, în grupul Opțiuni video, bifați caseta de selectare Ascundere cât timp nu rulează. Redarea în buclă a unui fișier video Pentru a reda fișierul video în mod repetat și continuu, în timpul prezentării, opțiuni video posibilitatea să utilizați caracteristica buclă.

Sub Instrumente video, pe fila Redare, în grupul Opțiuni video video, bifați caseta de selectare Buclă până la oprire. Derularea înapoi a unui fișier video după redare Pentru a derula înapoi videoclipul după ce ați jucat în timpul prezentării, procedați astfel: Sub Instrumente video, pe fila Redare, în grupul Opțiuni video, bifați caseta de selectare Derulare înapoi după redare.

Înainte să începeți

Afișarea controalelor media Pentru a afișa controalele media în timpul prezentării, procedați astfel: Pe fila expunere diapozitiveîn grupul configurarebifați caseta de selectare Afișare controale Media. Pentru a controla modul în care se redă videoclipul, utilizați opțiunile de pe fila Redare din panglica PowerPoint.

 1. Opțiuni PrePay | Orange
 2. Câștigați bani pe Internet cele mai populare site- uri
 3. Ajuta la tranzacționarea opțiunilor binare
 4. Cea mai bună investiție în criptomonedă în prezent Video cu opțiuni binare La opțiuni binare acest lucru cripto de bijuterii ascunse să investească în
 5. Face bani din somn
 6. A face bani pe Internet este
 7. Feedback despre munca binarului

Această filă apare pe panglică atunci când selectați un fișier video într-un diapozitiv. Aceste opțiuni pentru un videoclip sunt disponibile după încorporarea sau legarea la un fișier video de pe computer.

Tutorial video: adăugare de extra opțiuni la un articol

Redarea unui fișier video automat sau când faceți clic pe acesta Sfat:   Setați această opțiune înainte de a adăuga orice animații sau triggere la videoclip. Modificarea acestei opțiuni elimină toate animațiile asociate cu opțiuni video. În vizualizarea Normal, faceți clic pe cadrul fișierului video de pe diapozitiv.

 • Combinații, Excluderi.
 • Elquatro - video cu opțiuni binare
 • Caracteristici ale remunerării opțiunilor managerilor de top
 • Setarea opțiunilor „Redare” pentru un fișier video din prezentare - PowerPoint
 • Următorul: Lucrul cu macrocomenzile Notă: Dorim să vă oferim cel mai recent conținut de ajutor, cât mai rapid posibil, în limba dvs.
 • Opțiuni binare fără pierderi

Figura: Specificați cum doriți să înceapă videoclipul în timpul prezentării Sub Instrumente video, pe fila Redare, în grupul Opțiuni video din lista Pornire, efectuați una dintre următoarele: Pentru a reda fișierul video când diapozitivul care conține videoclipul apare în vizualizarea expunere diapozitiveselectați automat.

Pentru a controla când doriți să porniți videoclipul făcând clic pe mouse, selectați la clic.

Vă mulțumim pentru feedback!

Apoi, cum să investești în prețul bitcoinilor prezentați în vizualizarea expunere diapozitivepur și simplu veți face clic pe cadrul video atunci când sunteți gata să redați videoclipul. Sfat:   Puteți să întrerupeți un videoclip în timp ce se redă făcând clic pe acesta. Pentru a continua redarea videoclipului, faceți clic din nou pe acesta.

Pentru achiziționarea produselor, ai la dispoziție următoarele modalități de plată: Toate drepturile sunt rezervate. ANPC Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe acest site. Vom presupune că acceptați acestea, dar puteți renunța, dacă doriți.

Redarea unui fișier video în ecran complet Atunci când livrați prezentarea, aveți posibilitatea să redați un fișier video astfel încât să umple tot diapozitivul ecranul. În funcție de rezoluția fișierului video inițial, este posibil ca aceasta să se afișeze distorsionat atunci când îl măriți.

Au fost utile aceste informații?

Examinați întotdeauna fișierul video înainte să-l opțiuni video în prezentare, în așa fel încât, dacă fișierul video se afișează distorsionat opțiuni video în ceață, să aveți posibilitatea să anulați opțiunea pe ecran complet. Dacă setați ca fișierul video să fie afișat pe jackton trading limitat ecranul și să pornească automat, aveți posibilitatea să glisați cadrul fișierului video în afara diapozitivului, în zona gri, astfel încât să nu fie vizibil pe diapozitiv sau să apară pentru scurtă vreme, înainte ca fișierul video să intre în vizualizarea pe ecran complet.

În vizualizarea Normal, faceți clic pe cadrul video de pe diapozitivul care doriți să se redea în ecran complet.

Sub Instrumente video, pe fila Redare, în grupul Opțiuni video, bifați caseta de selectare Redare pe ecran complet. Redimensionarea unui fișier video Dacă nu doriți să redați un film în ecran complet, îl puteți redimensiona la dimensiunile dorite. În vizualizarea normal, selectați videoclipul opțiuni video care doriți să-l redimensionați.

opțiuni binare 1 oră bollengers cu opțiuni binare adx

Opțiuni video una dintre următoarele: Pentru a ajusta formatarea: Faceți clic pe un ghidaj de dimensionare din colț până când vedeți o săgeată cu două capete, apoi glisați pentru a dimensiona cadrul.

Pentru a păstra centrul videoclipului în același loc, țineți apăsată tasta CTRL în timp ce glisați. În mod implicit, aceasta menține proporțiile blochează raportul de aspect al videoclipului pe măsură ce glisați.

tranzacționare inteligentă Bonusuri 2020 în opțiuni binare

De obicei, majoritatea videoclipurilor cu o rezoluție x au un raport de aspectcare este, de asemenea, raportul de aspect implicit pentru prezentările PowerPoint Raportul de aspect implicit opțiuni video prezentările din PowerPoint și versiunile mai noi este Dacă raportul de aspect al prezentării și al videoclipului diferă, fișierul video va arăta distorsionat atunci când se redă.

Pentru a specifica proporții precise de înălțime și lățime ale unui videoclip: Sub Instrumente video, pe fila format PowerPoint sau versiuni mai noi sau pe fila Opțiuni PowerPointîn grupul Dimensiunefaceți clic pe lansator casetă de dialog. Faceți clic pe Dimensiune, apoi, sub scalare, bifați caseta de selectare Blocare raport aspect.

Instrucțiuni

Sub Dimensionare și rotire, introduceți dimensiunile în casetele Înălțime și lățime sau sub scară, în casetele Înălțime și lățime scară, introduceți procentul de dimensiune dorit, în raport cu dimensiunea inițială a videoclipului. Sfat:   Pentru a împiedica omiterea videoclipurilor atunci când sunt redați, sub scală, bifați caseta de opțiuni video cea mai bună scală pentru expunerea de diapozitive. Examinarea unui fișier video În vizualizarea Normal, faceți clic pe cadrul fișierului video.

Faceți clic pe Redare. Există și o opțiune Redare în grupul Examinare, pe fila Format și pe fila Redare, sub Instrumente video. Setarea volumului unui fișier video Sub Instrumente video, pe fila Redare, în grupul Opțiuni video, faceți clic pe Volum, apoi alegeți una dintre următoarele variante: Minim.