Cum să modificați metoda de plată și opțiunile pentru abonamentul Microsoft

Opțiune modificată, Oferta de Abonamente Voce + Net | YOXO - Abonamentul Mobil

Alegeți o opțiune. Notă: Pentru Android 10 și versiunile ulterioare, widgeturile și Calendar apar în modul întunecat dacă Economisirea bateriei sau Tema întunecată  sunt activate din setările sistemului. Pentru Android 9 și versiunile anterioare, widgeturile sunt întotdeauna în modul luminos.

rata localbitcoins

Adăugați un cont pentru sincronizare Deschideți aplicația Setări pe telefon sau pe tabletă. Atingeți Conturi Adăugați un cont.

Selectați Google ca tip de cont. Conectați-vă cu adresa de e-mail completă și cu parola. Dacă folosiți verificarea în doi pași, verificați dispozitivul.

Vodafone Nelimitat Video

Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza procesul de conectare. Limitați frecvența de sincronizare a aplicației Calendar Pentru a economisi datele și autonomia bateriei, puteți seta ca sincronizarea să se opțiune modificată numai în timp ce utilizați aplicația.

Deschideți aplicația Setări pe telefon sau pe tabletă.

cât câștigă participanții acasă 2 pe lună

Atingeți Conturi. Atingeți Sincronizarea contului. Dezactivați Google Calendar.

Abonamente cu facturare recurentă

Notă: dacă închideți aplicația Calendar în timpul sincronizării, ar putea să dureze un pic până la oprirea sincronizării. Vedeți calendarele personale și de serviciu împreună cu profilul de serviciu Android Puteți actualiza aplicația Calendar pentru serviciu astfel încât să vă afișeze și calendarele personale.

Cont Microsoft Mai multe Mai puțin Abonamente cu facturare recurentă Dacă aveți un abonament Microsoft cu facturare recurentă, puteți modifica în orice moment modalitatea de plată, cu excepția cazului în care plata dvs. Puteți, de asemenea, să anulați sau să dezactivați facturarea recurentă pentru un abonament Microsoft. Conectați-vă la servicii și abonamente cu contul Microsoft. Dacă aveți mai multe conturi Microsoft, asigurați-vă că vă conectați cu cel care se aplică abonamentului pentru care doriți să efectuați modificarea.

Apoi, puteți să creați și să editați cu ușurință evenimente într-un singur loc. Important: calendarele pentru serviciu nu sunt adăugate în aplicația Calendar personală.

  • Ce trebuie să fac pentru a putea efectua apeluri internaționale cu YOXO?
  • Recuperare automată Fibonacci thinkorswim
  • Lista este dinamică, putând fi modificată ca urmare a condiţiilor tehnice sau comerciale impuse de furnizori.
  • Dar, dacă această opțiune vă definiți dvs.

Calendarele de serviciu și cele personale sunt stocate separat. Contul de serviciu nu are acces la detaliile contului personal.

Calendarele personale din aplicația Calendar pentru serviciu sunt invizibile pentru colegi și administratori dacă nu permiteți accesul la calendarele personale direct din opțiune modificată de serviciu. Atingeți Activați în Setări.

castiguri bitcoin cu investitii