Disponibilitate

Opțiuni carenă

Formular de garantie Te rog sa verifici Confirmarea de comanda primita prin email. Daca produsele tale sunt Opțiuni carenă stoc' sau 'stoc producator' le vei primi in urmatoarele 1 pana la 4 zile lucratoare dupa confirmarea comenzii de catre un operator GQS, in functie de adresa ta.

Opțiuni carenă

In orasele principale din tara si zonele limitrofe, in general termenul de livrare prin curier este mai mic 1 - 2 zile lucratoare.

In momentul in care marfa ta este pregatita pentru livrare, vei primi un email de confirmare. Deasemenea, cand marfa este predata curierului vei primi din partea acestuia o notificare email sau SMS. In cazul in care ai ales produse cu termen de livrare, numarul de Opțiuni carenă pentru sosirea comenzii este indicat in parte pentru fiecare produs.

Opțiuni carenă

La sosirea marfii comandate te vom contacta prin telefon sau email. Dupa plasarea si confirmarea comenzii vei primi un email continand codul de tracking al livrarii.

Radaway Carena DWJ Usa dus batanta 100 cm, montaj in nisa, sticla transparenta

Poti urmari comanda ta introducand codul primit in Pagina de tracking comanda La finalizarea comenzii Opțiuni carenă alege mai multe variante de plata: - Ramburs: plata numerar la livrarea comenzii - Cu card: direct pe site, printr-o conectiune SSL securizata si criptata - Cu card in rate  acceptam pentru moment doar cardurile AVANTAJ si Banca Transilvania - Cu ordin de plata bancar: iti vom trimite o factura proforma in baza careia sa efectuezi plata TOATE produsele afisate pe site-ul GQS Bathrooms sunt produse originale, achizitionate de la producatorii marcilor afisate.

Am facut o selectie cu cele mai importante branduri internationale care au produse executate sub standarde de calitate internationale.

Despre gelurile pe care eu le folosesc!!

Garantia produselor este cea specificata pe site si este acordata conform ' Conditiilor de garantie ' specificate pe site-ul nostru si in conformitate cu legislatia in vigoare. Se poate si este chiar obligatoriu pentru a putea beneficia de garantie.

Carena PNJ I

In cazul in care ai primit un produs spart sau deteriorat, singura dovada in baza careia iti putem inlocui produsul este mentionarea observatiilor tale, legate de neconformitatile constatate pe documentul de transport al curierului. Prin urmare, te rugam sa soliciti curierului, la primire, deschiderea si verificarea acestuia.

Te rugam sa trimiti o solicitiare in acest Opțiuni carenă, pe adresa de email: [email protected]in care sa specifici numele si data comenzii si iti vom trimite in cel mai scurt timp factura si alte documente necesare in format electronic.

Opțiuni carenă

Legea este valabila doar pentru persoanele fizice si numai pentru comenzi la distanta. Pentru mai multe detalii te rugam sa consulti  'Termeni si conditii' Marfa se livreaza din depozitul nostru din Soseaua Pipera nr.

Opțiuni carenă